Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Ανάβαση Αχλαδόκαμπου σήμερα και αύριο 11-12 Ιουνίου: Δείτε τις συμμετοχές

Ανάβαση Αχλαδόκαμπου
Ανάβαση Αχλαδόκαμπου σήμερα και αύριο 11-12 Ιουνίου: Δείτε τις συμμετοχές
Όλα είναι έτοιμα για την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, που θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο 11-12 Ιουνίου και συγκέντρωσε 110 συμμετοχές.


Ο αγώνας αποτελεί τον 4ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων 2016 και διοργανώνεται από τα Σωματεία "Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης" και "Start Line". Η διαδρομή της ανάβασης είναι ιδιαίτερα γρήγορη και έχει μήκος 4900 μέτρων, με αποτέλεσμα να είναι δημοφιλής μεταξύ των οδηγών, κάτι που αποδείχθηκε και εμπράκτως με τις 110 συμμετοχές που συγκεντρώθηκαν.

Μάλιστα, εκτός από την ποσότητα σημασία έχει και η ποιότητα, αφού η πλειονότητα των πρωταγωνιστών του Πρωταθλήματος θα ταξιδέψουν στην Αργολίδα, ενώ παράλληλα 25 αθλητές του Σωματείου "ΑΛΤρίπολης" και 14 αθλητές του Σωματείου "ΑΛΑΚαλαμάτας" θα προσφέρουν την απαραίτητη ώθηση από τοπικούς οδηγούς. Όσον αφορά στη διασπορά των συμμετοχών ανά κατηγορίες, στις Ομάδες Ν και Α θα λάβουν μέρος 20 και 25 αθλητές αντίστοιχα. Στην Ομάδα Ε θα συμμετάσχουν 27 οδηγοί, ενώ η Formula Saloon συγκέντρωσε 25 συμμετοχές εντυπωσιακών αυτοκινήτων. Τέλος, τα Ιστορικά αυτοκίνητα εφοδιάζουν τον αγώνα με 13 αυτοκίνητα.

Σημειώνεται, πως ο αγώνας αφιερώνεται στη μνήμη του Μιχάλη Τσαγγαρά.

Η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου έχει την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης, ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Grand Care". Χορηγοί επικοινωνίας είναι η "Καλημέρα Αρκαδία-Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης" και το Portal "AutoMotoPatras".