Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

ΟΔΔΥ: Νέα δημοπρασία μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων για κυκλοφορία στην Αθήνα στις 28-06-2016 με χαμηλές τιμές εκκίνησης και προνομιακούς όρους απόκτησης

δημοπρασία οδδυ αθήνα
ΟΔΔΥ: Νέα δημοπρασία μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων για κυκλοφορία στην Αθήνα στις 28-06-2016
Νέα δημοπρασία οχημάτων θα λάβει χώρα από τον ΟΔΔΥ με χαμηλές τιμές εκκίνησης στις 28 Ιουνίου στην αίθουσα δημοπρασιών της ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΜΑΓΟΥΛΕΖΑΣ. Πρόκειται συνολικά για 25 μοτοσυκλέτες/μοτοποδήλατα και 41 αυτοκίνητα. Τα αυτοκίνητα προέρχονται από κατασχέσεις, τα αζήτητα των τελωνείων, τα κρατικά αυτοκίνητα που αποσύρονται από την κυκλοφορία κ.ά..  Διαβάστε αναλυτικά την διακήρυξη. Δείτε επίσης όλα τα δημοπρατούμενα οχήματα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ>>ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 3878
Στις 28-6-2016 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 10:00 π.μ ,θα γίνει στην αίθουσα δημοπρασιών της ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΜΑΓΟΥΛΕΖΑΣ της Υπηρεσίας μας (Ανω Λιόσια -τηλ. 210-2473124 & 210¬2471988) προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, για να πουληθούν -το καθένα χωριστά -τα παρακάτω οχήματα (δίκυκλα - επιβατικά) ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, που βρίσκονται στην αποθήκη Μαγουλέζας, με τιμή εκκίνησης αυτή που αναγράφεται στη διακήρυξη.
Τα αυτοκίνητα προέρχονται από τα αζήτητα των τελωνείων τα κρατικά αυτοκίνητα που αποσύρονται από την κυκλοφορία ,κ.λ.π.
Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για 5 εργάσιμες ημέρες πριν την δημοπρασία, δηλαδή από 21-6-2016 έως και 27-6-2016 και ώρες 8.30 πμ-13.30 μμ.
Όλα τα οχήματα δημοπρατούνται σύμφωνα με τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο της Δ.Δ.Δ.Υ. (oddy.gr).
Η συμμετοχή καθενός των πλειοδοτών στη διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωσή του επί των όρων πώλησης που ισχύουν . Δήλωση άγνοιας αυτών δεν αποτελεί άλλοθι και δεν γίνεται δεκτή.
δημοπρασία οδδυ αθήνα
δημοπρασία οδδυ αθήνα
Μερικά από τα δημοπρατούμενα οχήματα. Δείτε όλα τα οχήματα ΕΔΩ

ΠΡΟΣΟΧΗ
Ανακοίνωση στους ενδιαφερομένους ,στο εξής ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες αιτήσεις
παρατάσεων διακανονισμού.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 1η Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογούντας Φ.Π.Α 24%.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 2η: Αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχημα, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει το 10% της τιμής πλειοδοσίας.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 3η: Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες αυτοκινήτων για κυκλοφορία είναι 300€.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 3α Τα ποσά εγγύησης συμμετοχής στη δημοπρασία είναι 100 ευρώ. για τις μοτοσικλέτες και για τα μοτοποδήλατα προς κυκλοφορία 50 ευρώ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 4η: Τα πιο κάτω αυτοκίνητα είναι μεταχειρισμένα , με ζημιές , φθορές και ελλείψεις και χρειάζονται επισκευές πριν κυκλοφορήσουν . Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να τα εξετάζουν , μαζί με τεχνικούς της επιλογής τους πριν λάβουν μέρος στην δημοπρασία , προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώνουν ανάλογα και τις προσφορές τους. Βάσει των όρων πώλησης ,ακυρώσεις αγοραπωλησιών δεν γίνονται δεκτές.
Επίσης οφείλουν οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν γνώση και των όρων πώλησης πριν λάβουν μέρος στην δημοπρασία, για να αποφεύγονται οι όποιες εκ των υστέρων υπαναχωρήσεις.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 5η: Οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία υποχρεούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώνουν στην επιτροπή τον ΑΦΜ , την αρμόδια ΔΟΥ και την ιδιότητά τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.6η Ο εμπορικός τύπος του αυτ/του καθώς και το έτος κατασκευής, προσδιορίζονται από τις εξωτερικές ενδείξεις αυτού. Έτσι τα στοιχεία αυτά αποτελούν ένδειξη η οποία ενδέχεται να απέχει της πραγματικότητας.

Η Υπηρεσία μας για τα στοιχεία αυτά όπως και τα κρυμμένα ελαττώματα ουδεμία ευθύνη φέρει.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 7η: Το άρθρο 18 των Γενικών Όρων Πώλησης τροποποιήθηκε και η έκπτωση του 30% σε περίπτωση εξόφλησης του τιμήματος τοις μετρητοίς, ισχύει για το 100% της τιμής πλειοδοσίας αντί του 90%.


Περισσότερες πληροφορίες για δημοπρασίες κατασχεμένων και άλλων οχημάτων μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.