Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Περισσότερα από 9 εκατομμύρια Toyota Hybrid παγκοσμίως!

Περισσότερα από 9 εκατομμύρια Toyota Hybrid παγκοσμίως!
Περισσότερα από 9 εκατομμύρια Toyota Hybrid παγκοσμίως!
Μόνο στην Ευρώπη, οι πωλήσεις Toyota Hybrid άγγιξαν το 1 εκατομμύριο ενώ ειδικότερα, το 55% των πωλήσεων προήλθε από το μοντέλο Auris Hybrid και το 36% από το Yaris Hybrid αντίστοιχα.

Η Toyota, ηγέτης στην παραγωγή και πώληση υβριδικών οχημάτων στην Ευρώπη, με μερίδιο άνω του 50% στη συγκεκριμένη κατηγορία, ξεπερνά τις προσδοκίες της αφού αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο εκατομμύριο πωλήσεων Toyota Hybrid καταγράφηκε σε διάστημα μόλις εννέα μηνών.
Στόχος της Toyota, αποτελεί η ανάπτυξη ακόμη πιο καινοτόμων οχημάτων και η υιοθέτηση πρωτοπόρων υπηρεσιών στην Ευρώπη, αντικατοπτρίζοντας την παγκόσμια φιλοσοφία της, καθώς η πρωτοποριακή τεχνολογία των υβριδικών οχημάτων συνδέεται άμεσα με την προστασία του περιβάλλοντος όπως έχει αποδειχθεί.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Toyota, η προτίμηση των καταναλωτών στα Toyotα Hybrid, συνέβαλε στην εξοικονόμηση 25 εκατομμυρίων κυβικών λίτρων βενζίνης και στον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 67 εκατομμύρια τόνους.
Σχεδιάζοντας το λανσάρισμα περισσότερων Hybrid μέσα στα επόμενα χρόνια, τα καινοτόμα μοντέλα μας θα συνεχίσουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος, φέρνοντας μόνο χαμόγελα στους ιδιοκτήτες τους σε όλο τον κόσμο.