Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Beta Chachagias Enduro Racing Team 2016: Ο Γιάννης Τρίγκας νικητής στο Enduro Riv3r Crossing με δίχρονο Beta RR 300

Beta Chachagias Enduro Racing Team 2016
Ο Γιάννης Τρίγκας νικητής στο Enduro Riv3r Crossing με δίχρονο Beta RR 300
Ο πρώτος αγώνας extreme enduro μέσα στην καρδιά της Βέροιας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και η Beta Chachagias Racing Team είχε τη χαρά να κατακτήσει την πρώτη νίκη σε ένα ...
θεσμό που ελπίζουμε να γράψει ιστορία. Μια καλοσχεδιασμένη κλειστή διαδρομή extreme enduro 15 χιλιομέτρων που περιείχε εκτός από κλασικά δασώδη μονοπάτια και περάσματα μέσα από τον ποταμό Τριπόταμο, στην Μπαρμπούτα -στην καρδιά της πόλης της Βέροιας- ήταν αυτή που έκρινε το αποτέλεσμα. Χωρίς ειδικές διαδρομές αλλά με συνεχόμενη ροή και εκκίνηση αναβατών ανά τριάντα δευτερόλεπτα, με βάση την κατάταξη από τον πρόλογο του Σαββάτου. Από τους 68 συμμετέχοντες, μόλις 25 κατάφεραν να πραγματοποιήσουν και τους δύο κύκλους του αγώνα, με τον Τρίγκα να ολοκληρώνει τον αγώνα στην πρώτη θέση, με συνολικό χρόνο 1ώρα και 53λεπτά. Ο Τρικαλινός αναβάτης αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος με δίχρονο Beta RR 300 μόλις μία εβδομάδα μετά τη νίκη του στο Πανελλήνιο Enduro (Ξυλόκαστρο) με τετράχρονη μοτοσυκλέτα (RR 390) επιδεικνύοντας άμεση προσαρμοστικότητα και αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα που έχει το δίχρονο RR 300 και σε συνθήκες extreme enduro.

Γ. Τρίγκας (νικητής με χρόνο 1:53.17):
«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Προσπάθησα να βρω γρήγορα ρυθμό χωρίς να κάνω λάθη και κατάφερα να περάσω μπροστά από τον πρώτο γύρο. Στον δεύτερο γύρο αν και βρήκα, σε δύσκολα κομμάτια, αναβάτες που έκλειναν τον πρώτο τους γύρο, κατάφερα να διατηρήσω ροή και να μην αντιμετωπίσω προβλήματα, πέρα από έναν τραυματισμό στο δάχτυλο του αριστερού χεριού. Διασκέδασα πολύ γιατί δεν είχα άγχος και ευχαριστήθηκα τη δίχρονη Beta RR 300 με την οποία επέλεξα να αγωνιστώ. Συγχαρητήρια στην οργάνωση και σε όλους τους αθλητές που πήραν μέρος σε αυτόν τον extreme αγώνα»