Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Εργαστήρι οδικής ασφάλειας "ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ" (ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ)

ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ
Εργαστήρι οδικής ασφάλειας  "ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ" (ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ) 
H Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ συνδιοργανώνει με την Δ.Κ. Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων και με την υποστήριξη των Προσκόπων Μεγάρων , της Ομοσπονδίας ...
Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ) , της Λέσχης Αυτ/των START LINE , εργαστήρι οδικής ασφάλειας με την ονομασία ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ (ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ) στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών Απο-Δράσεων της Δ.Κ. Νέας Περάμου .
Συγκεκριμένα θα δημιουργηθεί πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για μικρούς και μεγάλους φίλους ,όπως και εκπαιδευτικά περίπτερα. Θα μπορούν οι συμμετέχοντες να ζωγραφίσουν , να χρωματίσουν ,να κατασκευάσουν στα εκπαιδευτικά περίπτερα και στη συνέχεια να κάνουν μια ασφαλή βόλτα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και αφού <<επιτύχουν>> στις δράσεις θα τους απονεμηθεί δίπλωμα οδήγησης ποδηλάτου και κάθε παιδί θα πάρει και αναμνηστικό δώρο . Για τους γονείς- συνοδούς των παιδιών θα μπορούν να επισκεφτούν την έκθεση αγωνιστικών οχημάτων που θα βρίσκετε στο Λιμάνι.
Όμορφη μουσική θα συντροφεύει την εκδήλωση.

  • Τόπος : Λιμάνι Νέας Περάμου
  • Χρόνος : Κυριακή , 12 Ιουνίου 2016
  • Ώρα : 19.00- 23.00


Η εκδήλωση εντάσσεται στις καλοκαιρινές δράσεις του Τμήματος Οδικής Ασφάλειας του ΚΟΥΡΟΥ , στα πλαίσια της ενημέρωσης για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων .

O Υπεύθυνος της εκδήλωσης
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Σωτήριος
πληροφορίες :
email.: giannopoulos.ttmegara@gmail.com