Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Bonus 100 Χρόνων και προνομιακές τιμές για μοντέλα BMW έως τις 30 Ιουνίου

Περισσότερος εξοπλισμός για την BMW Σειρά 1, BMW Σειρά 2 Active Tourer και BMW Σειρά 3. Συνεχίζεται το όφελος απόσυρσης και προνομιακές τιμές για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Το BMW Group φέτος γιορτάζει 100 χρόνια καινοτομίας και οδηγικής απόλαυσης. Με σπορ σχεδίαση, ισχυρούς και ταυτόχρονα οικολογικούς κινητήρες που βασίζονται στην τεχνολογία BMW EfficientDynamics, τα μοντέλα BMW προσφέρουν μοναδική και αξέχαστη οδηγική απόλαυση.

Αποκτήστε από σήμερα έως τις 30 Ιουνίου 2016 τη νέα BMW Σειρά 1, BMW Σειρά 2 Active Tourer ή τη νέα BMW Σειρά 3 με Bonus 100 Χρόνων και περισσότερο εξοπλισμό αξίας από 2.000 ευρώ.

Με το προνομιακό πρόγραμμα 3asyDrive Plus της BMW Financial Services, παρέχεται 4,9% επιτόκιο, 5 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση και Ασφάλεια για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης. Τα 5 Χρόνια Δωρεάν Service που παρέχει το BMW Service Inclusive Standard (5 χρόνια ή 60.000 χλμ.), προσφέρει στους πελάτες απολαυστική οδήγηση και απόλυτη ξεγνοιασιά για τα επόμενα χρόνια.

Επιπλέον, στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW μπορεί κανείς να βρει μεγάλη ποικιλία από όλα τα μοντέλα BMW σε προνομιακές τιμές και με το όφελος απόσυρσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα προσφορά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW, με το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών στο τηλέφωνο 210-9118000 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: http://www.bmw.gr/el/topics/details/100-years.html