Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η μεγαλύτερη έκθεση για τον συλλέκτη και όχι μόνο... πλησιάζει! Η αφίσα της έκθεσης COLLECTOR’S EXPO 2016COLLECTOR’S EXPO 2016
Έτοιμη είναι η αφίσα της έκθεσης COLLECTOR’S EXPO 2016!! 


Το Autocarnet συμμετέχει δυναμικά ως χορηγός επικοινωνίας για το σημαντικό αυτό event !
Λίγα λόγια για την έκθεση που όλοι μας περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον:


Στις 11 και 12 Ιουνίου 2016 θα λάβει χώρα η έκθεση COLLECTORS EXPO 2016 στους εκθεσιακούς και συνεδριακούς χώρους (4000 τ.μ) του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Η έκθεση COLLECTORS EXPO 2016 είναι η μεγαλύτερη έκθεση για τον συλλέκτη και όχι μόνο και θα αποτελέσει σημαντικό γεγονός για τα δρώμενα του Πειραιά. Η θεματολογία της έκθεσης αφορά στο κλασικό αυτοκίνητο-μηχανή,αντίκες,φιλοτελισμός και έργα τέχνης.
Η έκθεση COLLECTOR’S EXPO δημιουργήθηκε με σκοπό να συγκεντρώσει όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την εμπορία αλλά και την συντήρηση συλλεκτικών αντικειμένων σε ένα χώρο όπου οι εκθέτες και επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν, να πουλήσουν ή να ανταλλάξουν συλλεκτικά αντικείμενα.Στόχος της έκθεσης COLLECTOR’S EXPO είναι να δώσει την ευκαιρία στον Έλληνα συλλέκτη να έρθει σε επικοινωνία όχι μόνο με τους Έλληνες ενδιαφερόμενους αλλά και με του εξωτερικού με αγοραστές κυρίως από την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική.
Το χρονικό διάστημα της έκθεσης (11-12 Ιουνίου 2016), θα παρευρίσκονται στην Αθήνα επισκέπτες και εκθέτες από όλη την υφήλιο λόγω της μεγαλύτερης διεθνούς εκθέσεως ναυτιλίας «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016» στην οποία συμμετάσχουν πάνω από 1900 διεθνείς συμμετοχές με επισκεψιμότητα άνω των 19.000 από την Ελληνική και διεθνή αγορά.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, του Δήμου Πειραιά και της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας.
Την διοργάνωση της έκθεσης έχουν αναλάβει η εταιρεία COLLECTORS EXPO στους εκθεσιακούς και συνεδριακούς χώρους (επιφάνειας 4.000 τμ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Δείτε μερικά Facebook posts που αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα και την μεγάλη σημασία της έκθεσης:

Photos: