Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Husqvarna παρουσιάζει τη γκάμα μοντέλων Enduro 2017


Μια πρώτη ματιά στην ολοκαίνουργια γκάμα μοντέλων Enduro της Husqvarna Motorcycles για το 2017


Η Husqvarna Motorcycles είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει τη δυνατότητα μιας πρώτης ματιάς στην ολοκαίνουργια και εξελιγμένη γκάμα μοντέλων enduro 2017. Μια σειρά επτά μοτοσυκλετών που σχεδιάστηκαν για να υπερέχουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Συγχρόνως ενισχύουν τις επιδόσεις των αναβατών κάθε επιπέδου, όσο αυτοί χαράζουν νέα μονοπάτια επεκτείνοντας τις επιδόσεις και τα όρια τους στις enduro διαδρομές.
Τα νέα μοντέλα των offroad μοτοσυκλετών Husqvarna, τα 2-χρονα TX 125, TE 250 και 300 καθώς και τα 4-χρονα FE 250, 350, 450 και 501, αποτελούν την περαιτέρω τεχνολογική εξέλιξη της ιστορικής μάρκας, και προσφέρουν στους αναβάτες τους το επόμενο βήμα στην οδηγική εμπειρία enduro. Συνδυάζουν κορυφαία εξαρτήματα με ακόμα χαμηλότερο βάρος και πιο προηγμένη σχεδίαση. Ολόκληρη η γκάμα των κινητήρων προσφέρει ομαλότερη και ακόμα πιο ελεγχόμενη απόδοση ισχύος σε όλο το φάσμα λειτουργίας τους.

Το μειωμένο βάρος εξασφαλίζει ότι η νέα γενιά των μοντέλων enduro 2017 της Husqvarna, προσφέρει τον καλύτερο δυνατό χειρισμό και επιδόσεις στην κατηγορία τους σε όλα τα τερέν. Επενδύοντας σε τεχνολογικές καινοτομίες, όπως το σύνθετο από ανθρακονήματα υποπλαίσιο, μπροστινές αναρτήσεις WP Xplor 48, και μοχλικό στην πίσω ανάρτηση, συνδυαζόμενο με τη βελτιστοποιημένη ευελιξία του πλαισίου, προσφέρουν την δυνατότητα στους αναβάτες να ανεβάσουν τις επιδόσεις τους ακόμα περισσότερο.

Τα 2017 μοντέλα enduro της Husqvarna διατηρούν τη δυναμική, τα έντονα και κομψά πλαστικά και διατηρούν την εξαιρετική εμφάνιση και τέλεια εργονομία τους.
Όλα τα 2017 Enduro μοντέλα της Husqvarna Motorcycles θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη στους Επίσημους Συνεργάτες της εταιρίας από τον Ιούλιο του 2016

Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς και ο τιμοκατάλογος λιανικής, θα ανακοινωθούν στις 11 Ιουλίου 2016.