Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

ΑΓΟΡΑ MINI: Από €159/μήνα και επιδότηση εξοπλισμού έως €1.500, προνομιακό επιτόκιο 5,4%, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν service και ασφάλεια αυτοκινήτου.

MINI, Νέες τιμές και χρηματοδοτικά,
Η πόλη είναι πιο ωραία με ένα ΜΙΝΙ. Η διασκεδαστική οδήγηση με την go-kart αίσθηση, το εξατομικευμένο στιλ και η υψηλή ποιότητα κατασκευής, κάνουν το ΜΙΝΙ ξεχωριστό στην κατηγορία του.


Αποκτήστε σήμερα κιόλας το δικό σας ΜΙΝΙ Hatch με επιδότηση εξοπλισμού αξίας έως €1.500 και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Α LL IN MINI της ΜΙΝΙ Financial Services, που προσφέρει τα πάντα σε μία μηνιαία δόση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελκυστική δόση από €159*/μήνα, προνομιακό επιτόκιο 5,4%, 5 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν service και Ασφάλεια Αυτοκινήτου για όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και για ταξινομήσεις έως 30 Ιουνίου 2016 ή μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.MINI.com.gr .

*Η μηνιαία δόση ισχύει για την έκδοση Cooper.
MINI, Νέες τιμές και χρηματοδοτικά,