Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Είναι αυτό το μελλοντικό SUV της Alpine;

Είναι αυτό το μελλοντικό SUV της Alpine;
Η Alpine ποτέ δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες της να δημιουργήσει μια δική της γκάμα αυτοκινήτων. Αντί να επικεντρώνεται στην αναβίωση της μάρκας με ένα ενιαίο μοντέλο με ισχυρές εμπνεύσεις του προγόνου του, A110, ο Carlos Ghosn ελπίζει να επωφεληθεί από την ιστορία της μάρκας τοποθετώντας την στην κατηγορία premium.

Η Στρατηγική απεικονίζονται τέλεια στην Συμμαχία (Renault-Nissan) με την Infiniti, να είναι η premium μάρκα της Nissan, κάτι το οποίο θα επωφεληση σε βάθος χρόνου την Alpine. Από πλευράς ανταγωνισμού, έχουμε τις Toyota/Lexus, Honda/Acura, και Citroën/DS. Είναι σημαντικό, ότι αυτές οι πολυτέλειες μάρκες σχεδόν όλες κυκλοφορούν στις ΗΠΑ. Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι μια ισχυρή εικόνα της μάρκας (τουλάχιστον στην Ευρώπη).

Το SUV της Alpine το οποίο βάση φημών θα είναι το δεύτερο μοντέλο στην γκάμα της Alpine θα επωφεληθεί από την τεχνική βάση των Infiniti Q30 και Mercedes GLA.

Από χθες μερικές φωτογραφίες εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο με μια πλήρη σχεδιαστική μελέτη. Η ιδέα είναι εμπνευσμένη σαφέστατα από το Alpine Vision Gran Turismo καθώς η συνολική γραμμή υπενθυμίζει το μοντέλο Vision.

Πηγή: Renaultnews.gr