Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Νέο TWINGO GT, διαμορφωμένο για την οδηγική απόλαυση


Ο συνδυασμός ενός κινητήρα 110 ίππων βενζίνης, ένα μηχανικό κιβώτιο και κίνηση στους πίσω τροχούς είναι η πρόταση της Renault σε ένα άνευ προηγουμένου πακέτο στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων πόλης: το TWINGO GT. Η σπορ εμφάνιση του TWINGO GT αντλεί έμπνευσή από το πρωτότυπο Twin’Run. Το TWINGO GT θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, στην Αγγλία, στις 23 – 26 Ιουνίου.

Περισσότερη ισχύς για μεγαλύτερη απόλαυση οδήγησης

Το νέο Twingo GT συνδυάζει την εγγενή ευελιξία της κίνησης στους πίσω τροχούς με την τεχνογνωσία της Renault Sport, προσφέροντας ακόμη πιο οδηγική απόλαυση. Ο turbo κινητήρας 898cc TCe αποδίδει 110 ίππους και 170Nm ροπής, χάρη σε ένα αναθεωρημένο σύστημα εισαγωγής αέρα και τροποποιημένη χαρτογράφηση του κινητήρα, ενώ το αναθεωρημένο κιβώτιο συμβάλει στις αυξημένες επιδόσεις του νέου αυτοκινήτου.

Για να επωφεληθεί από αυτή την αύξηση της απόδοσης με απόλυτη ασφάλεια, το σασί του TWINGO GT φέρει αναβαθμισμένη ανάρτηση, ειδική βαθμονόμηση ESP και σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητό τιμόνι. Το αποτέλεσμα είναι ο απότομος χειρισμός και απόκριση του συστήματος διεύθυνσης για ακρίβεια στις στροφές και εξαιρετικό κράτημα στο δρόμο. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται για να παρέχουν στους οδηγούς του TWINGO GT περαιτέρω διασκέδαση πίσω από το τιμόνι.

Εμπνευσμένο από το πρωτότυπο Twin’Run

Εύκολα αναγνωρίσιμο χάρη στους τροχούς 17 ιντσών, πλευρικές εισαγωγές αέρα, δύο μονές απολήξεις και νέο χρώμα πορτοκαλί (Piment), τα σπορ διαπιστευτήρια και η κληρονομιά του TWINGO GT είναι ορατά με την πρώτη ματιά. Οι γραμμές του Twingo ΙΙΙ, η οποίες επέστησαν την έμπνευσή τους από το πρωτότυπο Twin’Run, συνδυάζονται άψογα με συγκεκριμένο σχεδιασμό τροχών, την εμπνευσμένη διαγράμμιση NACA που απηχεί την αεροδυναμική μορφή του αέρα του διάσημου αμερικανικού αεροσκάφους.

To TWINGO GT έρχεται σε μια επιλογή από τέσσερα χρώματα, Piment Πορτοκαλί (νέο), Lunaire Grey, Profond Μαύρο και Glacier Λευκό, μαζί με πορτοκαλί λεπτομέρειες και τελειώματα στην καμπίνα, Renault Sport-badged στα μαρσπιέ, καλύμματα πεντάλ από αλουμίνιο και λαβή ταχυτήτων zamac.