Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

6 στην κορυφή: Επέκταση εγγύησης για τα μοντέλα SX της KTM

6 στην κορυφή: Επέκταση εγγύησης για τα μοντέλα SX της KTM


Με την έναρξη της γενιάς του 2017, η KTM επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση στους έξι μήνες για τις πιο επιτυχημένες, παγκοσμίως, μοτοσυκλέτες Motocross και Supercross.
Να σημειώσουμε εδώ ότι η οικογένεια των μοντέλων SX κατασκευάζεται στο Mattighofen. Το σύνολο των αλλαγών από το τελευταίο στάδιο της εξέλιξης του motorsport και της εξέλιξης των μοντέλων, περνάει απευθείας στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες των νέων μοντέλων Motocross της KTM, με μια σημαντική βελτίωση, όσον αναφορά την εγγύηση και το service, γνωρίζοντας ότι η KTM προσφέρει ιδανική υποστήριξη σε έναν τεράστιο αριθμό αναβατών με KTM SX, παγκοσμίως, όπως επίσης και στους αναβάτες των αγώνων.

Η ΚΤΜ, ως ο παγκόσμιος ηγέτης στο offroad, ανέκαθεν επιδείκνυε τις εξαιρετικές ικανότητες και την εξειδίκευση στον τομέα αυτό. Αμέτρητες νίκες και παγκόσμιοι τίτλοι στους μεγαλύτερους και πιο δύσκολους αγώνες offroad, έχουν αποδείξει με εντυπωσιακό τρόπο την μεγάλη τεχνογνωσία μας. Οι καλύτεροι αναβάτες του Motocross, όπως ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο AMA 450 Supercross Ryan Dungey, βασίζονται στις κορυφαίες μοτοσυκλέτες του ηγέτη στην παγκόσμια αγορά offroad.

Η επέκταση εγγύησης εφαρμόζεται στα παρακάτω 2-χρονα και 4-χρονα μοντέλα Motocross: 125 SX, 150 SX, 250 SX, 250 SX-F, 350 SX-F και 450 SX-F.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον τοπικό σας συνεργάτη ΚTM ή επισκεφτείτε το www.ktm.com