Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Σημαντική συμβολή της SEAT στην οικονομία της Ισπανίας - Νέα διαφημιστική καμπάνια από την ισπανική φίρμα

Σημαντική συμβολή της SEAT στην οικονομία της Ισπανίας
Σημαντική συμβολή της SEAT στην οικονομία της Ισπανίας
«Ανακαλύψτε τη SEAT». Με αυτή την προτροπή η SEAT λανσάρει σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ένα νέο διαφημιστικό σποτ, με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της, την παρουσίαση των αξιών της και την επιβεβαίωση της σημαντικής συμβολής της στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και γενικότερα στην οικονομία της Ισπανίας. Βασικός πρωταγωνιστής του σπoτ, το νέο SEAT Ateca, το πρώτο SUV μοντέλο της μάρκας που συγκεντρώνει όλη την κορυφαία τεχνολογία. Η νέα διαφημιστική καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει στην Ισπανία και τη Γερμανία και θα εμφανιστεί μετά το καλοκαίρι και σε άλλες αγορές.


Το νέο τηλεοπτικό σποτ παρουσιάζει πως το πλήρωμα του Apollo 8 κατά την αποστολή του στη σελήνη, τελικά γοητεύεται από την ομορφιά του πλανήτη Γή αντί του μυστηρίου της εξερεύνησης του φεγγαριού. Θεαματικές αεροφωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων των Isla Cristina (Huelva), Montaña Pasiega (Cantabria), Valle de Ordesa (Aragón), Sierra Alhamilla, (Almería) και Cabo Formentor (Mallorca), χαράζονται στη μνήμη τους για πάντα. Και εκείνη ακριβώς τη στιγμή εκτιμούν όλα όσα έχουν στη Γη καθώς και τα αμέτρητα τοπία που μπορούν να απολαύσουν και να εκτιμήσουν στον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με τη Marketing Director της SEAT Susanne Franz, «με την καμπάνια “Ανακαλύψτε τη SEAT”, η εταιρεία στοχεύει να αναδείξει το γεγονός πως όλοι οι άνθρωποι δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με την αίσθηση του θαυμασμού». Στόχος της SEAT είναι να ενισχύσει το αίσθημα της υπερηφάνειας, του θαυμασμού και τελικά της εκτίμησης για ό,τι είναι δικό μας, για τον κόσμο μας. Η SEAT προτρέπει το κοινό να την γνωρίσει και να εκτιμήσει την αίσθηση της βελτίωσης της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της τεχνολογίας.

Μερικές φορές, μία διαφορετική προοπτική, μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε τα μεγάλα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας. Η μάρκα δεν θέλει να παρουσιάσει μόνο ένα μοντέλο, αλλά θέλει να δείξει και το τι υπάρχει και συμβαίνει πίσω από αυτό. Όταν για πρώτη φορά παίρνει εμπρός ένας νέος κινητήρας, μία νέα ιστορία ξεκινάει.

Η SEAT γνώρισε στην Ισπανία την αυτοκίνηση με το μοντέλο 600 και σύντομα έγινε το αγαπημένο εμπορικό σήμα του Ισπανικού λαού. Μεταγενέστερα λανσαρίσματα μοντέλων, όπως τα 1500, 850, 124, 127, Ibiza, Toledo, Leon, έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν την ιστορία της μάρκας μέχρι σήμερα. Με το λανσάρισμα του νέου Ateca, η SEAT διανύει μία από τις πιο σημαντικές περιόδους της ιστορίας της, η οποία θα ενισχυθεί περαιτέρω με την άφιξη τριών νέων μοντέλων μέσα στο 2017.

Η SEAT σήμερα:

- Αποτελεσματικότητα: η SEAT είναι η μοναδική εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται αυτοκίνητα στην Ισπανία
- Έρευνα: η SEAT είναι ο μεγαλύτερος βιομηχανικός επενδυτής στο τομέα R&D στην Ισπανία
- Οικονομία: η SEAT αντιπροσωπεύει το 1% του ΑΕΠ της Ισπανίας
- Παραγωγικότητα: η SEAT με το Martorell διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ευέλικτα εργοστάσια του Ομίλου Volkswagen στον κόσμο
- Πωλήσεις: η SEAT πούλησε πάνω από 5 εκατομμύρια SEAT Ibiza και το 70% από αυτά κυκλοφορεί στους δρόμους όλου του κόσμου
- Εξαγωγές: η SEAT εξάγει πάνω από το 80% των οχημάτων της σε περισσότερες από 75 χώρες
- Συνδεσιμότητα: η SEAT έχει στρατηγική συνεργασία με τη Samsung για τη δημιουργία κορυφαίας συνδεσιμότητας για τα μοντέλα της
- Βιωσιμότητα: SEAT al Sol, η μεγαλύτερη ηλιακή μονάδα παραγωγής ενέργειας σε αυτοκινητοβιομηχανία στο κόσμο, που διαθέτει 53.000 ηλιακούς συλλέκτες.

Η SEAT είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο της με δυνατότητες πλήρους φάσματος δραστηριοτήτων για σχεδιασμό, ανάπτυξη, κατασκευή και εμπορία αυτοκινήτων στην Ισπανία. Είναι μέλος του ομίλου Volkswagen και έχει την έδρα της στο Martorell (Βαρκελώνη), εξάγοντας το 75% της παραγωγής της σε 72 χώρες. Η SEAT είναι ηγέτης στην αγορά αυτοκινήτου στην Ισπανία και το 2010 o κύκλος εργασιών της ανήλθε σε 4,7 δισ. ευρώ με συνολικές πωλήσεις 339.500 οχημάτων.

Στις εγκαταστάσεις της εργάζονται 13.000 επαγγελματίες στα τρία κέντρα παραγωγής, στη Βαρκελώνη - Zona Franca, στο El Prat de Llobregat και στο Martorell όπου κατασκευάζονται τα ιδιαίτερα επιτυχημένα IBIZA και LEON, μεταξύ των άλλων μοντέλων της μάρκας. Ο Όμιλος Volkswagen, στην μονάδα παραγωγής στην Palmela της Πορτογαλίας, κατασκευάζει το SEAT Alhambra.

Η Ισπανική πολυεθνική διαθέτει επίσης ένα Τεχνικό Κέντρο, απασχολώντας περισσότερους από 900 μηχανικούς, των οποίων οι αρμοδιότητες αποτελούν την κινητήρια δύναμη της καινοτομίας για την Μάρκα που αποτελεί τον νούμερο ένα βιομηχανικό επενδυτή στο R & D στην Ισπανία. Επιπλέον, σύμφωνα με την δέσμευση της για την προστασία του περιβάλλοντος, η SEAT αναλαμβάνει να στηρίζει την κύρια δραστηριότητα της στα βασικά κριτήρια της αειφορίας, δηλαδή την μείωση των εκπομπών CO2, την ενεργειακή απόδοση καθώς και την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση των χρησιμοποιούμενων πόρων.