Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η SsangYong, η παλαιότερη αυτοκινητοβιομηχανία της Κορέας, για 2η συνεχή χρονιά στο Silverstone

Η SsangYong στο Silverstone
Η SsangYong, η παλαιότερη αυτοκινητοβιομηχανία της Κορέας, για 2η συνεχή χρονιά στο Silverstone

Η SsangYong, η παλαιότερη αυτοκινητοβιομηχανία της Κορέας, με ιστορία άνω των 60 χρόνων στην κατασκευή πολυτελών και τετρακίνητων οχημάτων, είναι εφέτος, για 2η συνεχή χρονιά, επίσημος χορηγός του Silverstone Classic.


H SsangYong θα είναι και εφέτος ο επίσημος χορηγός αυτοκινήτων για VIPs στο Silverstone Classic Festival, τη μεγαλύτερη γιορτή ιστορικών αυτοκινήτων που διοργανώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 3ήμερο 29-31 Ιουλίου. Εφέτος, στην 26η επέτειο του θεσμού, η SsangYong θα προσφέρει 60 μοντέλα της για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης των VIPs.
Η SsangYong στο Silverstone

Τόσο τα καινούρια XLV & TIVOLI, όσο και τα καθιερωμένα Rexton W, Korando, Actyon Sports και Rodius, θα «οργώσουν» τους χώρους του 3ήμερου φεστιβάλ, μεταφέροντας VIPs, αγωνιζόμενους, εκπροσώπους Τύπου και διοργανωτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι 15 αυτοκίνητα από όλη τη γκάμα των μοντέλων SsangYong, βαμμένα σε ασημί χρώμα, συμμετείχαν στην παρέλαση του Ασημένιου Ιωβηλαίου (25η επέτειος) του Silverstone Classic.

Όπως δήλωσε ο CEO της SsangYong Μ. Βρετανίας «με πάνω από 100.000 επισκέπτες να κατακλύζουν τους χώρους του Silverstone, έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκθέσουμε τη γκάμα των προϊόντων μας σε ένα κοινό γεμάτο opinion leaders του αυτοκινήτου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που γυρνάμε και εφέτος στο χώρο που στεγάζει τους αγώνες του Βρετανικού Grand Prix F1».