Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

4ο Athens Rally Sprint: Η προετοιμασία συνεχίζεται

4ο Athens Rally Sprint
4ο Athens Rally Sprint: Η προετοιμασία συνεχίζεται
Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα πλησιάζει και η Οργάνωση ετοιμάζεται πυρετωδώς, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την αγωνιστική συνάντηση του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου.


Μπορεί πολύς κόσμος να απολαμβάνει ακόμη τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο οι άνθρωποι του Αθλητικού Σωματείου "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, με σκοπό να παρέχουν την καλύτερη δυνατή διοργάνωση για το 4ο Athens Rally Sprint, που θα διεξαχθεί στην φημισμένη Ειδική Διαδρομή "Άγιος Μερκούριος", η οποία θα έχει μήκος 15 χιλιομέτρων και κατεύθυνση από το Βασιλικά Κτήματα προς τη Μαλακάσα.

Το 4ο Athens Rally Sprint αποτελεί τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος, ενώ παράλληλα προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, ως ο 5ος αγώνας του εν λόγω θεσμού. Η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εντατικές προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του αγώνα, έχοντας ήδη ολοκληρώσει τη σηματοδότηση της Ειδικής Διαδρομής, για την καλύτερη ενημέρωση τόσο των κατοίκων, όσο και των ανθρώπων που μπορεί να βρεθούν στη διαδρομή, αφού η περιοχή του αγώνα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, συγκεντρώνοντας πολλούς επισκέπτες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι προετοιμασίες γίνονται σαφώς πιο εύκολες, χάρη στην αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Αχαρνών, ο οποίος στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα, διευκολύνοντας το έργο της Οργανωτικής Επιτροπής και φιλοξενώντας μεγάλο κομμάτι εντός των Διοικητικών του Ορίων. Άλλωστε η Εκκίνηση, ο Τερματισμός και η Απονομή των Επάθλων θα φιλοξενηθούν στην Πλατεία Θρακομακεδόνων, ενώ ο Χώρος Επισκευών κατά τη διάρκεια του 4ου Athens Rally Sprint θα στεγαστεί και φέτος στο Ολυμπιακό Χωριό, με όλα τα προαναφερθέντα σημεία να βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου.

Εκτός όμως από το Δήμο Αχαρνών, ιδιαίτερα σημαντική συνεισφορά στην όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση του αγώνα, έχει και η εταιρεία "Μακρής Α.Ε." που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα στηρίξει τον αγώνα ως Χορηγός.

Υπενθυμίζεται, πως η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής έχει ξεκινήσει με την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 21:00, να είναι η τελευταία ημέρα της προθεσμίας.

4ο ATHENS RALLY SPRINT - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Έναρξη εγγραφών συμμετοχής: Τετάρτη 10 Αυγούστου
Λήξη εγγραφών συμμετοχής: Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00
Διανομή βιβλίου διαδρομής (Road Book): Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00
Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων: Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ώρα 10:00
Διανομή εντύπων και αριθμών συμμετοχής: Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, ώρα 15:00-19:00 στο Ι. ΚΤΕΟ Auteco (Λεωφόρος Αθηνών 107, Αθήνα)
Διοικητικός έλεγχος: Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, ώρα 15:00-19:00 στο Ι. ΚΤΕΟ Auteco (Λεωφόρος Αθηνών 107, Αθήνα)
Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος και έλεγχος/σφράγιση των Turbo: Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, ώρα 15:00-19:00 στο Ι. ΚΤΕΟ Auteco (Λεωφόρος Αθηνών 107, Αθήνα)
1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:15 στο Ι. ΚΤΕΟ Auteco (Λεωφόρος Αθηνών 107, Αθήνα)
Δημοσίευση πίνακα πληρωμάτων δεκτών να εκκινήσουν / ωράρια εκκίνησης: Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:15, στα γραφεία του Σωματείου και στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (www.ellada-racingclub.gr)
Λήξη αναγνωρίσεων: Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, με τη δύση του Ηλίου
Εκκίνηση αγώνα: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 10:00 στην Πλατεία Θρακομακεδόνων
Τερματισμός: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 13:34 στην Πλατεία Θρακομακεδόνων
Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 14:00 στην Πλατεία Θρακομακεδόνων
Ανακοίνωση κατάταξης: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, 30 λεπτά μετά την λήξη της προθεσμίας ενστάσεων
Απονομή Επάθλων: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 16:30


Πληροφορίες: Γραφεία Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., Κύπρου 76, Περιστέρι
Τηλέφωνα: 210 5780157, 6944531231, 6973018485
Website: www.ellada-racingclub.gr
Facebook: Ελλάδα - Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής


4ο ATHENS RALLY SPRINT
ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ "ΑΓΙΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ"
ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΩΝ

1η πρόσβαση
Κατευθυνθείτε προς τα διόδια των Αφιδνών με κατεύθυνση προς την Λαμία. Περίπου 600 μέτρα μετά τα διόδια βγαίνετε στην έξοδο προς Κάλαμο. Σε 200 μέτρα μετά την έξοδο από την Εθνική Οδό στρίβετε αριστερά για Αφίδνες. Μετά από 800 μέτρα στρίβετε δεξιά για Ιπποκράτειο Πολιτεία. Στα 400 μέτρα στη διχάλα, ακολουθείτε τον δρόμο αριστερά επάνω για Ιπποκράτειο Πολιτεία. Μετά από 1800 μέτρα στρίβετε αριστερά επάνω και ακολουθείτε ευθεία πορεία για περίπου 1 χιλιόμετρο. Στην διασταύρωση συνεχίζετε ευθεία και 300 μέτρα μετά, στρίβετε δεξιά προς Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος. Στα 1100 μέτρα μετά στην πινακίδα STOP στρίβετε αριστερά και συνεχίζετε για 800 μέτρα. Στην διασταύρωση που συναντάτε, στρίβετε δεξιά προς Άγιο Μερκούριο. Ακολουθείτε αυτή την κατεύθυνση για 1200 μέτρα και βρίσκεστε στο 8,200 χιλιόμετρο της ειδικής διαδρομής.
*Προσοχή, παρκάρετε τα αυτοκίνητα στην μία πλευρά του δρόμου γιατί είναι δρόμος διαφυγής του ασθενοφόρου.

2η πρόσβαση
Κατευθυνθείτε στα διόδια των Αφιδνών με κατεύθυνση προς την Λαμία. Περίπου 600 μέτρα μετά τα διόδια βγαίνετε στην έξοδο προς Κάλαμο. Σε 200 μέτρα μετά την έξοδο από την Εθνική Οδό στρίβετε αριστερά για Αφίδνες. Μετά από 800 μέτρα στρίβετε δεξιά για Ιπποκράτειο Πολιτεία. Στα 400 μέτρα στη διχάλα ακολουθείτε τον δρόμο αριστερά επάνω για Ιπποκράτειο Πολιτεία. Μετά από 1800 μέτρα στρίβετε αριστερά επάνω και ακολουθείτε ευθεία πορεία για περίπου 1 χιλιόμετρο. Στην διασταύρωση συνεχίζετε ευθεία και 300 μέτρα μετά, στρίβετε δεξιά προς Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος. Στα 1100 μέτρα μετά στην πινακίδα STOP στρίβετε αριστερά και συνεχίζετε για 800 μέτρα. Στην διασταύρωση που συναντάτε στρίβετε αριστερά προς Κατσιμίδι-Βαρυμπόμπη. Ακολουθείτε το δρόμο για 1000 μέτρα και στη διασταύρωση (προσοχή δεν έχει πινακίδα), στρίβετε δεξιά επάνω και μετά από 600 μέτρα φθάνετε στο 9,810 χιλιόμετρο της ειδικής διαδρομής.