Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Κάμερες παρακολούθησης θα τοποθετηθούν στους δρόμους της Ρόδου

Κάμερες παρακολούθησης θα τοποθετηθούν στους δρόμους της Ρόδου
Κάμερες παρακολούθησης θα τοποθετηθούν στους δρόμους της Ρόδου
Κάμερες παρακολούθησης στο οδικό δίκτυο της Ρόδου πρόκειται να αγοραστούν και να τοποθετηθούν από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.


Η βελτίωση της αποτελεσματικής αστυνόμευσης του οδικού δικτύου της Ρόδου, είναι το ζητούμενο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που θα ενισχύσει με τον τρόπο αυτό το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου με ένα υπερσύγχρονο σύστημα καμερών παρακολούθησης κυκλοφορίας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού.

Για τον σκοπό αυτό, ζήτησε από την Τροχαία Ρόδου να ενημερώσει τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας για τα σημεία όπου κρίνεται απαραίτητη η τοποθέτηση των καμερών, καθώς και τις προδιαγραφές τους, προκειμένου να προχωρήσουν στην εκπόνηση της μελέτης και τη διενέργεια του σχετικού διαγωνισμού.

Το κόστος της προμήθειας των καμερών θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια, η οποία δεν θα έχει καμία άλλη εμπλοκή στη διαδικασία ελέγχου του οδικού δικτύου, έργο και ευθύνη αποκλειστικά της Τροχαίας, όπου θα εγκατασταθεί ένα πλήρες και υπερσύγχρονο control room, ώστε η αστυνόμευση να είναι συνεχής, επί 24ώρου βάσεως, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο κατά τη θερινή περίοδο.
Πηγή: Newpost