Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Οι νικητές της πρωτοποριακής διαφημιστικής καμπάνιας με τις ιστορίες του Nissan QASHQAI, στο www.qashqaistories.gr

 Οι νικητές της πρωτοποριακής διαφημιστικής καμπάνιας με τις ιστορίες του Nissan QASHQAI, στο   www.qashqaistories.gr
 Οι νικητές της πρωτοποριακής διαφημιστικής καμπάνιας με τις ιστορίες του Nissan QASHQAI, στο   www.qashqaistories.gr  
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο μέρος της πρωτοποριακής διαφημιστικής καμπάνιας για το Nissan QASHQAI, στο www.qashqaistories.gr.

Συγκεκριμένα, μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουλίου, ανεδείχθησαν οι παρακάτω νικητές :


Το QASHQAI για την Nissan είναι ένα αδιαμφισβήτητο best seller. Από το 2007 μέχρι και σήμερα, πάνω από 2 εκατομμύρια QASHQAI έχουν πωληθεί, ενώ ένα νέο QASHQAI κατασκευάζεται κάθε 62 δευτερόλεπτα στο εργοστάσιο παραγωγής, προκειμένου να καλυφθεί η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση.

Με αφορμή την τεράστια επιτυχία του συγκεκριμένου μοντέλου που ”μιλάει ” στην καρδιά εκατομμυρίων ενθουσιασμένων ιδιοκτητών, η Nissan εμπνεύστηκε το www.qashqaistories.gr. Πρόκειται για ένα microsite όπου ιδιοκτήτες αλλά και όσοι ενθουσιάζονται από την ιδέα να αποκτήσουν ένα νέο QASHQAI, μπορούν να ανεβάσουν τις δικές τους φωτογραφίες και ιστορίες με πρωταγωνιστή το QASHQAI, διεκδικώντας πλούσια δώρα και εμπειρίες. Για τον λόγο αυτό, όσοι επισκεφθούν το www.qashqaistories.gr μπορούν να παρακολουθήσουν video αλλά και να διαβάσουν πραγματικές ιστορίες ιδιοκτητών QASHQAI, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τον θρύλο του QASHQAI !

Μείνετε συντονισμένοι με το www.qashqaistories.gr, καθώς από τον Σεπτέμβριο επανέρχεται δυναμικά με αμέτρητες δικές σας ιστορίες !