Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Ένα SUV από την Skoda: Το Kodiaq διαθέτει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα

Kodiaq
Ένα SUV από την Skoda: Το Kodiaq διαθέτει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα
Λίγο πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του Skoda Kodiaq που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο την 1η Σεπτεμβρίου, ο Τσέχος κατασκευαστής αυτοκινήτων, αποκαλύπτει κάποιες από τις εξωτερικές λεπτομέρειες του νέου μοντέλου που δίνουν την εντύπωση πως η μάρκα θα μεταφέρει την εκφραστική σχεδιαστική γλώσσα της στην κατηγορία των SUV.


Το Kodiaq διαθέτει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Η μεγάλη, τρισδιάστατη μάσκα σε συνδυασμό με τους στενούς προβολείς, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι με την πλήρη τεχνολογία LED για πρώτη φορά, οι έντονες γραμμές/νεύρα στα πλαϊνά του μοντέλου καθώς και στις πόρτες, προσδίδουν στο αυτοκίνητο έντονη προσωπικότητα και το κάνουν να ξεχωρίζει στο δρόμο.

Με χωρητικότητα 720 έως 2.065 λίτρα (με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα), το πενταθέσιο Kodiaq προσφέρει τους μεγαλύτερους χώρους στην κατηγορία του, ενώ, προαιρετικά θα προσφέρεται και σαν 7θέσιο.

Το Kodiaq διαθέτει νέα συστήματα υποστήριξης του οδηγού που εξασφαλίζουν βελτιωμένη ασφάλεια και άνεση. Κάμερες που δείχνουν το χώρο γύρω από το αυτοκίνητο με ευρυγώνιους φακούς στο εμπρός, στο πίσω μέρος του αμαξώματος αλλά και στους καθρέπτες έχουν τοποθετηθεί στο κέλυφος και οι εικόνες εμφανίζονται στην οθόνη του αυτοκινήτου. Επίσης, χρησιμοποιούνται τα νέα συστήματα: Tow Assist για την περίπτωση ρυμούλκησης τρέϊλερ και Manoeuvre Assist, που ενεργοποιείται στην περίπτωση εμποδίου πίσω από το όχημα.

Τέλος, οι κινητές online υπηρεσίες της Škoda Connect, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τις Infotainment on-line, υπηρεσίες που εξασφαλίζουν περισσότερες πληροφορίες και την πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο και τις υπηρεσίες Care Connect, που παρέχουν πρόσβαση εξ αποστάσεως καθώς και βοήθεια αφού ενημερώνει αυτόματα το κέντρο κλήσεων έκτακτης ανάγκης.
Πηγή: Newsbeast.gr