Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το νέο Tiguan χορηγός του Innovation Guru, Stephen Shapiro

Το νέο Tiguan χορηγός του Innovation Guru, Stephen Shapiro
Το νέο Tiguan χορηγός του Innovation Guru, Stephen Shapiro
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με κύριο ομιλητή τον παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισμένο ομιλητή για την καινοτομία, κ. Shephen Shapiro.


Η εκδήλωση με θέμα: “Creating High Potential Innovation Teams” πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με την παρουσία 600 στελεχών επιχειρήσεων κι εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Ο κ. Shapiro, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αφύπνισε και ενεργοποίησε τα στελέχη των επιχειρήσεων στην κατεύθυνση της καινοτομικής δράσης, μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων και πρακτικών.
Επίσης με ζωντανά διαδραστικά - με το κοινό - παραδείγματα εξήγησε πως πολύ εύκολα και δομημένα μπορεί να εφαρμοστεί η καινοτομία στο σύνολο των επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Linkage Greece με χορηγό την Kosmocar –Volkswagen και το νέο Tiguan, το μοντέλο που δείχνει με αυτοπεποίθηση το δρόμο προς το μέλλον, με την εντυπωσιακή σχεδίαση, τον πολύπλευρο, all-round, χαρακτήρα του και τις καινοτόμες mobile on line υπηρεσίες του.
Photo-2

Photo-3

Photo 2: Από αριστερά οι κ.κ. Θανάσης Κονιστής – Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Volkswagen, Stephen Shapiro και Άγγελος Στεφανόπουλος – Προϊστάμενος Marketing Volkswagen.

Photo 3: Ο κ. Stephen Shapiro στο τιμόνι του νέου Volkswagen Tiguan.