Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Στον “αέρα” το website www.lassatyres.gr των ελαστικών LASSA !

Στον “αέρα” το website www.lassatyres.gr  των ελαστικών LASSA !
Στον “αέρα” το website www.lassatyres.gr  των ελαστικών LASSA !

Η εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε, εισαγωγέας και διανομέας των ελαστικών LASSA στην Ελλάδα, δημιούργησε το www.lassatyres.gr, το website των ελαστικών της φίρμας, που χαρακτηρίζεται από δυναμικό εικαστικό και πλούσιο περιεχόμενο.


Με σύγχρονη, δυναμική εμφάνιση, καθώς και με φιλικές στο χρήστη λειτουργίες, το site της LASSA προσφέρει άρτια ενημέρωση στους επισκέπτες του σχετικά με θέματα που αφορούν τα ελαστικά της εταιρείας, αλλά και χρηστικές πληροφορίες, όπως πιστοποιήσεις και αποτελέσματα δοκιμών των ελαστικών της φίρμας. Παράλληλα το νέο site θα αναβαθμίζεται και θα ενημερώνεται συνεχώς, ούτως ώστε ο επισκέπτης να είναι πάντα ενημερωμένος για τα νέα της LASSA, σε ένα περιβάλλον που ανταποκρίνεται πλήρως στην σύγχρονη αισθητική του διαδικτύου.

Η LASSA αποτελεί έναν παγκοσμίου εμβέλειας κατασκευαστή ελαστικών, με εξαγωγή των προϊόντων της σε πάνω από 60 χώρες της Υφηλίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις δικές της παραγωγικές εγκαταστάσεις κατασκευάζονται και ελαστικά της Bridgestone.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη φίρμα ελαστικών, είναι μια εκ των μεγαλύτερων χορηγών των ομάδων της Barcelona !

H LASSA διαθέτει μια πλούσια εμπειρία 41 ετών στην κατασκευή ελαστικών, τόσο για επιβατικά όσο και για επαγγελματικά / αγροτικά οχήματα, με παραγωγικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, στην Τουρκία. Τα ελαστικά LASSA πληρούν στο έπακρο όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διακρίνονται για την ποιότητα της κατασκευής τους, έχοντας κατακτήσει ήδη από το 1996 το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας (European Quality Grand Prize). Εκτός των προαναφερομένων, η ανταγωνιστική τους τιμή, τα καθιστά την πλέον ιδανική επιλογή για τον υποψήφιο αγοραστή.

Γνωρίστε και εσείς τα ελαστικά LASSA, έχοντας ως γνώμονα ότι μπορούν να ανταγωνιστούν σε ποιότητα και κράτημα τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών, σε ασύγκριτα ασυναγώνιστες τιμές, με την εγγύηση της Θεοχαράκης Α.Ε.