Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

8ο P.I.C.K.Patras με την Τρίαινα Α.Ε στο πλευρό του

 8ο P.I.C.K.Patras
 8ο P.I.C.K.Patras με την Τρίαινα Α.Ε στο πλευρό του
Για ακόμα μια χρονιά η Τρίαινα Α.Ε θα βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό του 8ου P.I.C.K. H εταιρεία Τρίαινα Α.Ε έχοντας αναπτύξει μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία την τελευταία εικοσαετία στην κατασκευή τεχνικών έργων, αρχικά από τον Νομό Αχαΐας, δραστηριοποιείται πλέον σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Κατά το χρονικό διάστημα αυτό, έχει μελετήσει και κατασκευάσει ένα σημαντικό αριθμό έργων διαφόρων κατηγοριών και έχει αποκτήσει ευρύ φάσμα εμπειριών και δεξιοτήτων. Μέσα από την επαγγελματική της παρουσία απέκτησε άριστη φήμη και κυρίαρχη πλέον θέση στο χώρο των κατασκευαστικών εταιρειών.
Στην επίτευξη των στόχων της, συντελεί η υψηλή υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτει και το έμπειρο και ικανό ανθρώπινο δυναμικό της, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τεχνικές οργάνωσης που εφαρμόζει.
Η άριστη φήμη της εταιρείας έχει οδηγήσει σε μόνιμες συνεργασίες με γραφεία μελετών και εμπορικούς οίκους, που της δίνει τη δυνατότητα συνεχούς εξέλιξης και βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της. Η Τρίαινα Α. Ε με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στηρίζει πάντα τους θεσμούς υψηλών προδιαγραφών με ανταγωνιστικά επίπεδα γι αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει και φέτος από το 8ο P.I.C.K.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ http://www.pickpatras.gr/

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης


Το profile - PICK 2016

Το youtube channel του PICK 2016:

Το επίσημο site του PICK 2016

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK 2016