Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Εκθεσιακό Περίπτερο στην 8η Μεγάρων γη , στα Πευκάκια Μεγάρων- Εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους

Το Τμήμα Οδικής Ασφάλειας της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ διοργανώνει εκθεσιακό περίπτερο στα πλαίσια της 8ης Έκθεσης Μεγάρων γη , στις...
2 , 3 , 4& 5 Σεπτεμβρίου 2016 στο Αλσύλλιο Θεόγνιδος , για 5η συνεχόμενη χρονιά για να ενημερώσουμε τους επισκέπτες μικρούς & μεγάλους για τους κινδύνους στο δρόμο με όχημα αλλά και ως πεζός .

Στην προσπάθειά μας αυτή εξασφαλίσαμε για πολλοστή φορά την στήριξη του Δήμου Μεγαρέων , της ΔΗ.Κ.Ε. ΔΗ.ΜΕ. , του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων , της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ) και άλλων κρατικών και μη φορέων .
Συγκεκριμένα το ‘’ Εκθεσιακό Περίπτερο ‘’ θα αποτελείται από την είσοδο- banners με τα λογότυπα των υποστηρικτών , χορηγών και διοργανωτών καθώς και το όνομα του περιπτέρου
Δεν Τρέχω στην Πόλη μου- Το Δίπλωμα Δεν σου Φτάνει να Είσαι Οδηγός .......
Στο εσωτερικό του περιπτέρου θα υπάρχουν τέσσερα tablet συνδεδεμένα με ψηφιακή συσκευή προβολής (projector ) και θα προβάλλονται οι δραστηριότητες των tablet σε οθόνη (πανί) ύψος 2χ2 μέτρων που θα διενεργεί κάθε επισκέπτης του περιπτέρου μας .
Οι δραστηριότητες που θα λαμβάνουν χώρα στα tablet θα είναι ΤΕΣΤ ανάλογες με τις δοκιμασίες απόκτησης διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου , φορτηγού , δικύκλου αλλά και ποιες ποινές επιβάλλονται για κάθε παράβαση ενός οδηγού , επιβάτη ή πεζού . Εξειδικευμένα application θα προσφέρουν τις γνώσεις αυτές τόσο στους χρήστες των tablet όσο και στους λοιπούς επισκέπτες που θα μπορούν να ‘’ απολαμβάνουν ΄΄ από τις γιγαντοοθόνες τα ΤΕΣΤ αυτά .

Στον ευρύτερο χώρο θα τοποθετηθεί προσωρινό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά από 2 έως 10 ετών όπου στους συμμετέχοντες θα απονέμεται ‘’ Ενδεικτικό Δίπλωμα Οδήγησης Ποδηλάτου ‘’ .
Τέλος όπως και πέρυσι θα δίνεται σε κάθε μαθητή ΔΩΡΕΑΝ ένα τετράδιο (τύπου μπλε) με λογότυπα του ‘’ περιπτέρου’’ ώστε να το χρησιμοποιήσουν οι μικροί επισκέπτες μας στα πλαίσια της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2015-16 .
Αλλά και και μια όμορφη έκπληξη-εκδήλωση για τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους μας με πολλά ΔΩΡΑ . Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί παράσταση - θέατρο Σκιών '' Τάσος Γεωργίου'' με θέμα '' Ο Καραγκιόζης Τροχονόμος '' , η είσοδος ΔΩΡΕΑΝ .