Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

GYMKHANA GRID στις 29-30 Οκτωβρίου με την συμμετοχή του Ken Block, του Peter Solberg, του Andreas Bakkerud κ.ά.

GYMKHANA GRID στις 29-30 ΟκτωβρίουGYMKHANA GRID FINALS MARATHON GREECE

To Gymkhana GRiD είναι ένας συνδυασμός ταχύτητας, style και ακρίβειας. Πρωτοεμφανίστηκε κατά τη διάρκεια των X Games στο Los Angeles τo 2013 και είναι ένας πρωτότυπος αγώνας, που δίνει την ευκαιρία στον οδηγό να τεστάρει τις οδηγικές του ικανότητες. Το σημείο μηδέν είναι μια ασφάλτινη πίστα, που ονομάζεται GRiD. Εκεί, κάθε οδηγός πρέπει να ολοκληρώσει δύο γύρους μιας συγκεκριμένης διαδρομής που περιλαμβάνει drifting, figure 8s, donuts και slaloms. Ταυτόχρονα ένα άλλο αυτοκίνητο θα εκτελεί την ίδια διαδρομή head-to-head με τους δύο οδηγούς να είναι ενάντια στον χρόνο.

Το format του αγώνα περιλαμβάνει δύο runs για κάθε οδηγό, ενώ τα ζευγάρια που θα τρέχουν μαζί προκύπτουν ύστερα από κλήρωση. Όταν ολοκληρωθούν και τα δύο runs, ο πιο αργός οδηγός θα αποκλειστεί, ενώ ο ταχύτερος θα προκριθεί στο επόμενο stage. Οδηγοί από όλη την Ευρώπη έχουν ήδη διαγωνιστεί για την θέση τους στον μεγάλο τελικό και για να βρεθούν αντιμέτωποι με τον Ken Block αλλά και με ένα δυνατό lineup οδηγών και αθλητών, στο θρυλικό European Gauntlet Finale.

Ενημέρωση Media:
Στις 08 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Μαραθώνα στις εγκαταστάσεις της αφετηρίας του Μαραθωνίου δρόμου, ενημέρωση δημοσιογράφων για τον τελικό του GYMKHANA GRID που θα γίνει στις 29-30 Οκτωβρίου με την συμμετοχή πολλών ξένων οδηγών, όπως του Ken Block, του Peter Solberg, του Andreas Bakkerud κ.α. αλλά και πολλών Ελλήνων και Κυπρίων οδηγών από τον χώρο των αναβάσεων –Rally και Drift.

Στην ενημέρωση θα παραστούν οι :

Ψινάκης Ηλίας Δήμαρχος Μαραθώνα
Μιχελακάκης Δημήτρης Πρόεδρος ΟΜΑΕ
Μελετόπουλος Λώρης Σύνδεσμος αγωνιζομένων
James Gilbert Event Director GYMKHANA GRID SERIES
Luke Woodham Οδηγός GYMKHANA GRID SERIES
Dmitrij Sribnyi Οδηγός GYMKHANA GRID SERIES