Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

H Kia Motors καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατάταξη της J.D. Power για την αρχική ποιότητα των αυτοκινήτων

H Kia Motors καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατάταξη της J.D. Power για την αρχική ποιότητα των αυτοκινήτων

Έχοντας καταστεί πλέον μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στο σχεδιασμό, την ποιότητα και την τεχνολογία, η Kia Motors έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στη Μελέτη Αρχικής Ποιότητας του 2016 (Initial Quality Study) της JD Power ανάμεσα σε 33 μάρκες στις ΗΠΑ. Πρώτη φορά στα 27 χρόνια διεξαγωγής της έρευνας, που μια μη-premium μάρκα κατέλαβε την κορυφή. Το Sportage και το Soul οδήγησαν την Kia στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ τα Rio, Forte(Cee’d) και Sorento κατατάχθηκαν στην πρώτη τριάδα των αντίστοιχων κατηγοριών τους.

"Η κατάταξή μας στην πρώτη θέση σε ολόκληρο τον κλάδο στην Αρχική Ποιότητα είναι το αποτέλεσμα δεκαετούς προσπάθειας της Kia στη προσοχή στην λεπτομέρεια και τη συνεχή βελτίωση, και αντανακλά τη φωνή των πελατών μας, που είναι η απόλυτη επιβεβαίωση," δήλωσε ο Michael Sprague, Γενικός Διευθυντής και EVP της Kia Motors Αμερικής. "Δεδομένου ότι η λάβαμε την υψηλότερη κατάταξη στον κλάδο μας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι η Kia είναι μια παγκόσμιας κλάσης κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία."
Καθώς οι πωλήσεις της Kia στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί σταθερά τα τελευταία τέσσερα χρόνια ξεπερνώντας τις 600.000 μονάδες ετησίως, ενισχύουν την απόδοση της μάρκας στην Μελέτη Αρχικής Ποιότητας της J.D. Power. Μετά την είσοδό της για πρώτη φορά στις 10 καλύτερες μάρκες το 2013, η Kia κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον κλάδο το 2015(πίσω μόνο από την Porsche) ξεπερνώντας όλες τις μη-premium μάρκες στην Μελέτη Αρχικής Ποιότητας της JD Power.
H ετήσια Μελέτη της JD Power (IQS) εδώ και 30 χρόνια αναλύει τις απαντήσεις από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων σε 26 κατηγορίες. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων αξιολογούν την οδηγική συμπεριφορά, τον κινητήρα και τις επιδόσεις, καθώς και ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων που αφορούν στην ποιότητα εντός των πρώτων 90 ημερών που βρίσκονται στην ιδιοκτησία τους.