Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Opel στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων (IAA)

Η Opel στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων (IAA)
Η Opel στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων (IAA)
Η Opel γιόρτασε την έναρξη της Έκθεσης Επαγγελματικών Οχημάτων ΙΑΑ 2016 στο Ανόβερο αποκαλύπτοντας το Opel Vivaro Sport – μία από τις πολλές ελκυστικές προτάσεις της Γερμανικής ...
αυτοκινητοβιομηχανίας. «Ο τομέας ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων είναι ζωτικός πυλώνας του σχεδίου ανάπτυξης ‘DRIVE! 2022’. Επομένως, θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα πιο εξατομικευμένες λύσεις, κάτι που κάνει το Vivaro Sport ιδανική προσθήκη στη γκάμα μας» δήλωσε ο Peter Christian Küspert, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου. Δεκαεννέα διαφορετικά μοντέλα με το σήμα του κεραυνού της Opel, από το Combo μέχρι ένα L3H1 Movano crew cab με AWD, εκτίθενται στο περίπτερο της μάρκας (η Έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό από 22 – 29 Σεπτεμβρίου).

Το εντυπωσιακό Vivaro Sport δίνει το παρών σε εκδόσεις Combi, panel van και crew cab σε δύο διαφορετικά μήκη. Ο βασικός εξοπλισμός του Vivaro Sport περιλαμβάνει 17άρες ζάντες αλουμινίου σε συνδυασμό με προβολείς ομίχλης και φώτα ημέρας LED με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Τα φυμέ κρύσταλλα στα πλαϊνά και πίσω παράθυρα είναι ένα ακόμα ιδιαίτερο γνώρισμα των εκδόσεων Combi. Επιπλέον οι πελάτες σύντομα θα μπορούν να επιλέξουν το νέο σύστημα Navi80 IntelliLink infotainment. Αυτό επιτρέπει λεπτό προς λεπτό κυκλοφοριακή ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, με ακρίβεια 100 m και μπορεί να υποδεικνύει εναλλακτικές διαδρομές χάρη στη δωρεάν συνδεσιμότητα με το Internet.
Σε έναν άλλο τομέα τώρα, η Opel βρίσκεται σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις με περισσότερες από 400 εργοστασιακές εκδόσεις επαγγελματικών οχημάτων. Επιπλέον, η εταιρία συνεργάζεται με πολλούς διάσημους ειδικούς στο χώρο των μετατροπών αμαξωμάτων, οι οποίοι μπορούν επίσης να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις. Η ποικίλη γκάμα τροποποιημένων αμαξωμάτων περιλαμβάνει από ψυγεία μέχρι van για τη μεταφορά ατόμων με προβλήματα κινητικότητας αλλά και ειδικά οχήματα για χρήση από την αστυνομία, την πυροσβεστική και τις υπηρεσίες άμεσης επέμβασης.