Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Ξεκίνησε η παραγωγή του Opel MOKKA X στη Zaragoza

Ξεκίνησε η παραγωγή του Opel MOKKA X στη Zaragoza
Ξεκίνησε η παραγωγή του Opel MOKKA X στη Zaragoza
Η Opel γιόρτασε αυτές τις μέρες  την επίσημη έναρξη παραγωγής του νέου MOKKA X στη Σαραγόσα της Ισπανίας. Ο Dr. Karl-Thomas Neumann, Πρόεδρος Δ.Σ. του Opel Group, οδήγησε το πρώτο νέο ...
Opel MOKKA X εκτός της γραμμής παραγωγής. Στη συνέχεια, ο Dr. Neumann είχε την ευκαιρία να συναντήσει συνδικαλιστές και να μιλήσει στο εργατικό δυναμικό κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Δημαρχείο. Στην ομιλία του τόνισε την ανταγωνιστικότητα του εργοστασίου.

Μετά την έναρξη παραγωγής, ο Dr. Neumann είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Javier Lambán, Πρόεδρο της Αραγονίας. Τον ευχαρίστησε για την υποστήριξη της Κυβέρνησης της Αραγονίας και τον ενημέρωσε για τα μεσοπρόθεσμα σχέδια της εταιρίας.

«Η προσαρμογή του Ισπανικού εργοστασίου για το λανσάρισμα του Opel Mokka και τώρα του νέου MOKKA X υλοποιήθηκε με απόλυτη τελειότητα. Είναι κάτι που επιτεύχθηκε σε χρόνο ρεκόρ χάρη στον άριστο προγραμματισμό, τον καλό συντονισμό όλων των εμπλεκομένων μερών και στη δέσμευση όλων των εργαζομένων» δήλωσε ο Dr. Neumann.

«Η Opel αποτελεί ζωτικό τμήμα της Ισπανικής βιομηχανίας αυτοκινήτου και της περιοχής. Χαιρόμαστε που η Opel, Νο1 ιδιώτης εργοδότης στην Αραγονία, συνεχίζει να επενδύει εδώ, στην παραγωγή ενός από τα σημαντικότερα μοντέλα μας» δήλωσε ο Lambán.

Το Opel Mokka έχει γράψει μία πραγματικά επιτυχημένη ιστορία. Με περισσότερες από 600.000 παραγγελίες σε όλη την Ευρώπη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή SUV στην κατηγορία του. Η εξωτερική σχεδίαση του νέου Opel MOKKA X προδίδει την τολμηρή προσωπικότητά του. Στο εσωτερικό, τα προηγμένα συστήματα IntelliLink infotainment είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν σε ένα λειτουργικό και εργονομικό ταμπλό. Μαζί με το σύστημα προσωπικής συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης Opel OnStar, κάνουν το MOKKA X το καλύτερα συνδεδεμένο συμπαγές SUV της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Το MOKKA X αντιπροσωπεύει ένα ακόμα σημαντικό βήμα στη μεγαλύτερη προϊοντική επέλαση στην ιστορία της Opel. Από το 2016 μέχρι το 2020, η εταιρία θα λανσάρει 29 νέα μοντέλα.

Η Opel έχει καθιερωθεί στην πρώτη θέση της Ισπανικής αγοράς επιβατικών αυτοκινήτων. Με πωλήσεις περίπου 62.000 επιβατικών μοντέλων μέχρι τον Ιούλιο του 2016 (+21,8%), η Opel αύξησε το μερίδιό της κατά 0,74 ποσοστιαίες μονάδες στο 8,46%.