Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

“Με καινοτομίες premium κατηγορίας” το Opel MOKKA X

“Με καινοτομίες premium κατηγορίας” το Opel MOKKA X
“Με καινοτομίες premium κατηγορίας” το Opel MOKKA X
Στιβαρό εξωτερικά, κομψό εσωτερικά, με πολυάριθμα χαρακτηριστικά της premium κατηγορίας. Το νέο Opel MOKKA X διαθέτει πολλά προσόντα, όπως φαίνεται και στην πανευρωπαϊκή διαφημιστική...
καμπάνια για το SUV που έχει το πνεύμα της περιπέτειας στο DNA του. Η νέα γενιά του bestseller κυκλοφορεί “Με καινοτομίες premium κατηγορίας”. Εκτός από τον προπονητή ποδοσφαίρου και πρεσβευτή της μάρκας Opel, Jürgen Klopp, στις έξυπνες τηλεοπτικές και διαδικτυακές διαφημίσεις πρωταγωνιστούν επίσης οι Bettina Zimmermann, Kai Wiesinger και Ken Duken.

«Το νέο MOKKA X είναι πραγματικό σύμβολο επιτυχίας με αυτό το κάτι x-tra» σχολιάζει η CMO της Opel, Tina Müller. «Στη νέα καμπάνια δείχνουμε πώς το MOKKA X συνδυάζει premium χαρακτηριστικά με μέγιστη οδηγική απόλαυση – όπως το ευφυές σύστημα all-wheel drive, η άριστη συνδεσιμότητα με τα Apple CarPlay και Opel OnStar και οι καινοτόμοι προβολείς LED.»

Σε τρεις τηλεοπτικές και διαδικτυακές διαφημίσεις, το MOKKA X αποκαλύπτει καινοτομίες και αρετές που σπανίζουν για συμπαγές SUV. Πηγαίνοντας στο πλατό, ο Jürgen Klopp κάνει μάθημα στους ενθουσιασμένους εικονολήπτες: Πολύ σκοτεινά; Πλάκα κάνετε; Το MOKKA X έχει προβολείς AFL LED που κάνουν τη νύχτα μέρα. Η Bettina Zimmermann και ο Kai Wiesinger επιστρατεύουν τους φύλακες αγγέλους – μέσω της Opel OnStar “Emergency Call” έρχονται να βοηθήσουν ένα ζευγάρι που το αυτοκίνητό τους βγήκε από το δρόμο. ‘Κλείνοντας το μάτι’, ο Ken Duken δείχνει πώς το Opel OnStar Wi-Fi μπορεί να είναι σέξι και ελκυστικό.

Διαδικτυακά, η τεχνολογία και η αίσθηση ευεξίας που αναδεικνύονται μέσω των διαφημίσεων του MOKKA X συνοδεύονται από αναλύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στο πνεύμα των χρηστών των κοινωνικών μέσων. Επιπλέον – στο διαδίκτυο, όπως επίσης στα περιοδικά και τις εφημερίδες – το μήνυμα του MOKKA X μεταφέρεται με πανό και διαφημίσεις που επίσης φέρουν ένα μεγάλο μαύρο “X”.

Θέλοντας να κάνει γνωστές στο κοινό τις καινοτομίες της Premium κατηγορίας, η Opel αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μία πολυδιάστατη διαφημιστική καμπάνια ώστε να προσεγγίσει πιο αποτελεσματικά τα σχετικά target groups. Η καμπάνια για το νέο MOKKA X είναι προϊόν της ομάδας δημιουργικού της κορυφαίας εταιρίας “Scholz & Friends” από το Αμβούργο.