Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το δυναμικό SUV ŠKODA KODIAQ στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι (1 – 16 Οκτωβρίου 2016)

Το ŠKODA KODIAQ στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι
Το δυναμικό SUV ŠKODA KODIAQ στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι (1 – 16 Οκτωβρίου 2016)
Η ŠKODA θα συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι με ένα μοντέλο που είναι δυνατότερο από μία αρκούδα.
Για το διάστημα 1 – 16 Οκτωβρίου 2016, ο ραγδαία αναπτυσσόμενος κατασκευαστής αυτοκινήτων θα παρουσιάσει το ŠKODA KODIAQ στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά. Με μήκος 4,70 m, με δυνατότητα επιλογής 5 και 7 καθισμάτων και το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του, το SKODA KODIAQ είναι το πρώτο μεγάλο SUV της μάρκας.

Από τον Φεβρουάριο του 2017, το νέο μοντέλο της ŠKODA θα μπει δυναμικά στην αγορά με όπλα του: τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, την έντονη προσωπικότητα, τους εξαιρετικούς εσωτερικούς χώρους, την ευφυΐα στην πρακτική εφαρμογή και την πρωτοποριακή τεχνολογία, κάτι που διαθέτουν μόνο αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών.
Με το KODIAQ, η ŠKODA επεκτείνει τη γκάμα της σε επτά μοντέλα και με περισσότερες από 40 εκδόσεις. Ταυτόχρονα, το νέο μοντέλο σηματοδοτεί την έναρξη μιας εκτεταμένης εκστρατείας SUV. Ως μέρος της στρατηγικής της 2025, θα συνεχίσει να ενισχύει τη θέση της στην σημαντική και ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία SUV, με την κατασκευή επιπλέον νέων μοντέλων στα επόμενα χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσει την γκάμα της και θα προσελκύσει νέους πελάτες. Με το KODIAQ να οδηγεί σε αυτή την κατεύθυνση, η μάρκα επεκτείνει τη φιλοσοφία της στο να προσφέρει το καλύτερο συνολικά πακέτο σε κάθε κατηγορία.
Την πρώτη ημέρα Τύπου (press day), όλα τα φώτα θα είναι πάνω στο νέο SUV. Συνολικά 11 KODIAQ θα βρίσκονται επί σκηνής, ενώ η πλήρης γκάμα των μοντέλων της μάρκας θα παρουσιαστεί την αντίστοιχη δεύτερη μέρα. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τον «κόσμο» της

ŠKODA: ποδηλασία, χόκεϊ επί πάγου και συνδεσιμότητα όπως επίσης και για τον σχεδιασμό της μάρκας από το ŠKODA Design Lab PRECIOSA.

Η συνέντευξη Τύπου της ŠKODA, θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στις 7:45, στην αίθουσα 4 και στο περίπτερο 215. Την ζωντανή της μετάδοση μπορείτε να παρακολουθήσετε στο www.skoda-storyboard.com