Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Νέο σκούτερ ‘X-ADV’ από την Honda

Νέο σκούτερ ‘X-ADV’ από την Honda
Νέο σκούτερ ‘X-ADV’ από την Honda

Η Honda Motor Europe επιβεβαιώνει την παραγωγή μιας μοτοσυκλέτας νέου τύπου για το 2017:
πρόκειται για το σκούτερ ‘X-ADV’.


Βασισμένο στο πρωτότυπο City Adventure concept που παρουσιάστηκε στην Έκθεση EICMA στο Μιλάνο το 2015, το X-ADV συνδυάζει το πνεύμα της περιπέτειας με πολυχρηστικότητα, πρακτικότητα και άνεση. Είναι κατάλληλο για περιβάλλον πόλης αλλά και τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.
Νέο σκούτερ ‘X-ADV’ από την Honda

Ξεχωρίζουν η όρθια θέση οδήγησης που προσφέρει στον αναβάτη εξαιρετική ορατότητα και οι μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων ώστε να ανταπεξέρχεται με άνεση ακόμη και στα πιο απαιτητικά εδάφη. Παράλληλα, το X-ADV διαθέτει μία πρακτική, ρυθμιζόμενη ζελατίνα 5 θέσεων και αποθηκευτικό χώρο για ένα κράνος τύπου off-road.

Το X-ADV συνεχίζει τη μακρά παράδοση της Honda στη δημιουργία νέων και πρωτότυπων προϊόντων που αναβαθμίζουν και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πελατών. Σαν ένα καινοτόμο μοντέλο, το X-ADV θα εφοδιάζεται στάνταρ με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (Dual Clutch Transmission ) της Honda, που συμπληρώνει άριστα την περιπετειώδη φύση του.

Το X-ADV θα δει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά στην Έκθεση EICMA στο Μιλάνο, από 8 – 13 Νοεμβρίου 2016. Τότε θα ανακοινωθεί και η πλήρης λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά.