Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

«Πήρε φωτιά» η 110 Πτέρυγα Μάχης: Lamborghini και Formula εναντίον F16! (pics + vid)

«Πήρε φωτιά» η 110 Πτέρυγα Μάχης: Lamborghini και Formula εναντίον F16! (pics + vid) 
Μια «τιτανομαχία» μεταξύ του καλύτερου μαχητικού σκάφους της Ελλάδας, του F-16, μια ταχύτατης Lamborghini και του μονοθεσίου αυτοκινήτου «Θηρεύς», που κατασκεύασαν οι φοιτητές του πανεπιστημίου Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, σε μια πρωτότυπη και συνάμα εντυπωσιακή συνεργασία του εκπαιδευτικού ιδρύματος με την Πολεμική Αεροπορία.


ΒΙΝΤΕΟ:


Σύμφωνα με πληροφορίες από το Larissanet.gr, η κόντρα έγινε για τις ανάγκες των γυρισμάτων μιας σειράς ντοκιμαντέρ και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ζήτησε και έλαβε ειδική άδεια από την ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας να δοκιμάζει τις επιδόσεις του μονοθεσίου απέναντι στο καλύτερο μαχητικό της πολεμικής μας αεροπορίας.
Και για να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο αυτή την κόντρα ο σκηνοθέτης αποφάσισε να ρίξει και... τρίτο μαχητή στην αρένα, ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο, μια Lamborghini.
Η συνέχεια επί της οθόνης μια και το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σύντομα στην τηλεόραση.
Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Λαρισαίος Πασχάλης Μάντης και την ευθύνη παραγωγής ο υπεύθυνος επικοινωνίας Χρήστος Γενιτσεφτσής η κινηματογραφική ομάδα αποτελείται απο τους Νίκο Γρίβα, Άγγελο Καστώρη, Λευτέρη Σιάκη, Στέλιο Ζαφειρόπουλο, Ηλία Μάντη, Ιωάννα Γκαμπλιά και τον Ανδρέα Κονδυλόπουλο (οδηγό της Λαμποργκίνι).

Πηγές newsbomb.grlarissanet.gr