Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Της έκανε παρατήρηση γιατί μιλούσε στο κινητό ενώ οδηγούσε και τον έστειλε στο νοσοκομείο


Της έκανε παρατήρηση γιατί μιλούσε στο κινητό ενώ οδηγούσε και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Η γυναίκα χτύπησε ποδηλάτη με το αυτοκίνητο και τον εμβόλισε


Ένας ποδηλάτης κούριερ από το Λονδίνο υπέστη σοβαρά τραύματα όταν μια γυναίκα οδηγός έπεσε επίτηδες πάνω στη ρόδα του και τον εμβόλισε σε ένα δέντρο.

Ο 37χρονος νόμιζε ότι θα πεθάνει μετά τη φιλονικία του με την 24χρονη Damien Doughty μέσα στη μέση του δρόμου. O ποδηλάτης της έκανε παρατήρηση γιατί μιλούσε στο κινητό ενώ οδηγούσε και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς με βρισιές και χειρονομίες που αντάλλαξαν. Δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς η 24χρονη Justine Henshaw-Bryan τον ακολούθησε και τον χτύπησε με το αυτοκίνητό της στη ρόδα του ποδηλάτου του.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τον εμβολίσει πάνω σε ένα δέντρο και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Ο 37χρονος πέρασε 14 μέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας με τραύματα στο συκώτι και σπασμένα πλευρά.

Ο ποδηλάτης παραδέχτηκε ότι και εκείνος δεν συμπεριφέρθηκε σωστά και της κλώτσησε τον καθρέφτη αλλά δεν αυτό δεν ήταν κάτι που έθετε σε κίνδυνο τη ζωή της. Αυτό ήταν όμως που τη εξόργισε και την έκανε, όπως λέει, να τον ακολουθήσει και να τον χτυπήσει τόσο σοβαρά.

Το δημοσίευμα της Daily Mail που αναφέρεται και στο δικαστήριο που έγινε για την υπόθεση προσθέτει ότι από το περιστατικό υπάρχει και βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει την 24χρονη να κυνηγάει τον 37χρονο.

Θα ακολουθήσει δεύτερη συνεδρίαση στο δικαστήριο για την απόφαση όπου θα οριστεί και η ποινή της επικίνδυνης οδηγού.