Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Γολγοθάς οι μετακινήσεις στο κέντρο: Ποιοι δρόμοι κλείνουν για τον Ομπάμα σήμερα

Γολγοθάς οι μετακινήσεις στο κέντρο: Ποιοι δρόμοι κλείνουν για τον Ομπάμα σήμερα
Γολγοθάς οι μετακινήσεις στο κέντρο: Ποιοι δρόμοι κλείνουν για τον Ομπάμα σήμερα

Γολγοθάς οι μετακινήσεις για δεύτερη μέρα Μία ακόμη δύσκολη μέρα περιμένει τους Αθηναίους λόγω της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα.


Το πρόγραμμα της Τετάρτης θέλει τον Μπαράκ Ομπάμα να πηγαίνει στην Ακρόπολη και στη συνέχεια στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να πραγματοποιήσει ομιλία. Στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο όπου θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο του και θα πετάξει για το Βερολίνο.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και σήμερα. Η διαδρομή για την Ακρόπολη δεν έχει καθοριστεί ακόμη, όμως χθες επιλέχθηκε για τις μετακινήσεις του Μπαράκ Ομπάμα η παραλιακή και η Συγγρού, οπότε στους συγκεκριμένους δρόμους αναμένονται παρεμβάσεις από το πρωί, ενώ θα κλείσουν δρόμοι στο κέντρο για να περάσει η πομπή με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ταυτόχρονα από τις 14:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα θα είναι κλειστή η Βάρης - Κορωπίου και η συγκεκριμένη έξοδος της Αττικής Οδού.

Κλειστός θα είναι από τις 9:30 ο σταθμός του μετρό Ακρόπολη καθ' υπόδειξη της Αστυνομίας. Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.

Επίσης, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο από τις 14:00 έως τις 16:00, ενώ ακινητοποιημένοι θα είναι και οι συρμοί του Τραμ από τις 10:00 έως τις 16:00.

Λόγω στάσης εργασίας εργαζομένων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στη Γραμμή 1 από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.