Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να μην υπάρξουν αλλαγές φέτος στα τέλη κυκλοφορίας

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να μην υπάρξουν αλλαγές φέτος στα τέλη κυκλοφορίας


Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να μην υπάρξουν αλλαγές φέτος στα τέλη κυκλοφορίας, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών. «Θα δούμε εάν θα υπάρξουν αλλαγές φέτος στα τέλη», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Οι αλλαγές τις οποίες είχε εισηγηθεί ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, αφορούσαν σε μειώσεις τελών κυκλοφορίας για τα παλαιά και μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα και αυξήσεις για τα καινούργια και ακριβά άνω των 2.000 κυβικών.
Η ίδια πηγή, όταν ερωτήθηκε για το εάν θα προχωρήσουν οι αλλαγές που είχε επεξεργαστεί η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου, αναφορικά με το επίδομα θέρμανσης, είπε ότι «συμφωνούμε με αυτές, αλλά περιμένουμε τις υπηρεσίες του υπουργείου να μας πουν αν μπορούν τεχνικά να πραγματοποιηθούν».
Υπενθυμίζεται ότι το επιτελείο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, είχε επεξεργαστεί για το επίδομα θέρμανσης αλλαγές που το διαφοροποιούσαν εντός των ορίων του ίδιου νομού, ανάλογα με το υψόμετρο, στο οποίο βρίσκεται κάθε περιοχή.