Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Αγώνας Πλαγιολίσθησης Ηρακλείου Κρήτης: Συμμετοχές

Αγώνας Πλαγιολίσθησης Ηρακλείου Κρήτης: Συμμετοχές
Αγώνας Πλαγιολίσθησης Ηρακλείου Κρήτης: Συμμετοχές
Το Λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, θα φιλοξενήσει στις 12-13 Νοεμβρίου αγώνα Πλαγιολίσθησης, στον οποίο θα λάβουν μέρος 26 οδηγοί.


Ο Αγώνας Πλαγιολίσθησης Ηρακλείου Κρήτης, διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Φίλοι Μηχανοκίνητων Αθλοπαιδιών" (ΦΙ.Μ.Α.) και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς θεατές, καθώς θα διεξαχθεί σε μια πολύ κεντρική τοποθεσία, ενώ οι οδηγοί θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Οι κορυφαίοι οδηγοί της Ελλάδας, μαζί με τους κορυφαίους Κύπριους και ορισμένους ξένους οδηγούς, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια απόλυτη και πολύ γρήγορη διαδρομή, όπως αυτή που έχει διαμορφωθεί στον χώρο του Λιμανιού στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η Κατηγορία Pro διαθέτει τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά στον αριθμό των συμμετεχόντων, καθώς έχει συγκεντρώσει 24 συμμετοχές, ενώ 2 οδηγοί θα αγωνιστούν στο πλαίσιο της Street Legal.

Το θέαμα είναι εξασφαλισμένο και όσοι παρακολουθήσουν τον αγώνα αναμένεται να αποζημιωθούν με το παραπάνω από τους θεαματικούς οδηγούς, σε μια μοναδική πίστα με φόντο το Ηράκλειο Κρήτης.