Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

“Georgia & Grumpy – Not impressed by Wonderland“: Έφτασε το ‘Ημερολόγιο 2017’ της Opel

“Georgia & Grumpy – Not impressed by Wonderland“: Έφτασε το ‘Ημερολόγιο 2017’ της Opel

  • Αποκαλυπτικές οι πρώτες φωτογραφίες του ημερολογίου
  • Το Ημερολόγιο της Opel για το 2017 θα διατίθεται από τα μέσα Νοεμβρίου
  • Η έκθεση φωτογραφιών του ημερολογίου ξεκινά στις αρχές Φεβρουαρίου στο Βερολίνο

«Τι δουλειά έχω εδώ; Δεν θα μου βγει σε καλό!” Αυτό – ή κάτι παρόμοιο – σκεφτόταν πολύ πιθανόν η Grumpy Cat κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης του ημερολογίου της Opel ποζάροντας δίπλα στη Georgia May Jagger, τον Ιούλιο, στα Babelsberg Studios.
Ήταν φανερό ότι η αιλουροειδής πρωταγωνίστρια ουδόλως εντυπωσιάστηκε, το αντίθετο μάλιστα, έγινε ακόμα πιο δύστροπη. Άλλωστε έτσι ξέρουν όλοι την Grumpy Cat, την πιο διάσημη γάτα σε όλο τον κόσμο με 8,7 εκατομμύρια ‘likes’ στο Facebook. Ωστόσο αυτό δεν επηρέασε το αποτέλεσμα: οι δώδεκα εικόνες του ημερολογίου από τη διάσημη φωτογράφο Ellen von Unwerth έχουν ολοκληρωθεί και είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές.

Οι πρώτες φωτογραφίες του ημερολογίου με τα νέα μοντέλα της Opel είναι πολλά υποσχόμενες: H Georgia May Jagger αποκαλύπτει τις πρώτες λεπτομέρειες του νέου Opel Insignia – ανασηκώνοντας μία κουρτίνα σε ένα απόκοσμο σκηνικό φθινοπωρινής ομίχλης. Το επαναστατικό ηλεκτρικό Ampera-e απεικονίζεται σε φάση επαναφόρτισης που του δίνει αυτονομία 500 km. Παρά τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα και την ονειρική διάσταση των εποχιακών σκηνικών, τίποτα δεν κατάφερε να κάνει την Grumpy Cat να χαμογελάσει. Όμως κυρίως λόγω της ακραίας πολικότητας, η μόνιμα βλοσυρή γάτα και το γοητευτικό supermodel Georgia May Jagger προσφέρουν μία συναρπαστική, μοναδική αίσθηση αποτυπωμένη άριστα στις φωτογραφίες της Ellen von Unwerth.

Οπαδοί της Opel, η Grumpy Cat, η Georgia May Jagger και η Ellen von Unwerth θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία συναρπαστική έκθεση με τις φωτογραφίες του ημερολογίου στις αρχές του 2017. Όλοι οι καλλιτέχνες – συμπεριλαμβανομένης της Grumpy Cat – θα παρευρεθούν στην παρουσίαση.

Και για όσους δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν, μία αυστηρά περιορισμένη έκδοση παραγωγής του ημερολογίου της Opel “Georgia & Grumpy – Not impressed by Wonderland“ θα διατίθεται από τα μέσα Νοεμβρίου του 2016 αντί 29,95 Ευρώ (Λιανική τιμή συμπερ. ΦΠΑ στη Γερμανία) αποκλειστικά στο https://opel-collection.com.