Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Michelin παρουσιάζει το Michelin Power RS. Σημείο αναφοράς στα σπορ ελαστικά μοτοσυκλετών δρόμου


Η Michelin για να τονίσει τη σημασία των νέων της σπορ ελαστικών δρόμου MICHELIN Power RS πραγματοποιεί την παρουσίαση τους στην διάρκεια του MICHELIN Australian Motorcycle Grand Prix.


Τα ελαστικά της νέας γκάμας θα είναι διαθέσιμα από την 1η Ιανουαρίου του 2017.

Όταν πρόκειται για πρόσφυση στο στεγνό, ευελιξία, σταθερότητα και κορυφαίο κράτημα το MICHELIN Power RS αποτελεί το νέο σημείο αναφοράς* στην αγορά των σπορ ελαστικών δρόμου και απευθύνεται αντίστοιχα στους πιο ξεχωριστούς αναβάτες.

Το υψηλό επίπεδο επιδόσεων του ελαστικού στους παραπάνω τομείς οφείλεται στο συνδυασμό της μακροχρόνιας εξειδίκευσης της Michelin, της εμπειρίας της στο ανώτατο επίπεδο αγώνων και στην ποικίλη φύση των καινοτομιών της. Ο συνδυασμός των καινούριων μιγμάτων γόμας του ελαστικού, κάποια από τα οποία προέρχονται κατευθείαν από τους αγώνες και ένας νέος σκελετός συντελούν σε ασύγκριτη πρόσφυση στους στεγνούς δρόμους και προσφέρουν μία μοναδική οδηγική εμπειρία για τον αναβάτη. Το καινοτόμο πίσω ελαστικό φέρει μία πατενταρισμένη κατασκευή που επωφελείται από την τεχνολογία MICHELIN ACT+ και παρέχει άψογη σταθερότητα στην ευθεία και στις στροφές.

Το ελαστικό θα είναι διαθέσιμο σε 13 διαφορετικές διαστάσεις (τέσσερις για το εμπρός και εννέα για το πίσω ελαστικό) καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα μοτοσικλετών, από μοτοσικλέτες 300cc, μεσαίας ιπποδύναμης roadsters εως και μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες Supersport.

*Σύμφωνα με τη σειρά δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν από το Motorrad Test Center τον Οκτώβριο 2016 στις πίστες Boxberg και Neuhausen (Γερμανία) με μοτοσικλέτα BMW S1000RR εφοδιασμένη με ελαστικά 120/70ZR17 και 190/55ZR17, συγκρίνοντας το νέο MICHELIN Power RS με τα ακόλουθα ελαστικά του ανταγωνισμού Pirelli Diablo Rosso 3, Dunlop Sportsmart 2, Continental Sportattack III, Bridgestone S21, Metzeler M7 RR.