Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

2ο Διεπιστημονικό 3ήμερο. Η Κοινωνία της Κυκλοφορίας σήμερα και αύριο: Διασταυρούμενες ματιές

 2ο Διεπιστημονικό 3ήμερο
 2ο Διεπιστημονικό 3ήμερο

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες του 2ου Διεπιστημονικού 3ημέρου Οδικής Ασφάλειας με θέμα: Η Κοινωνία της κυκλοφορίας σήμερα και αύριο διασταυρούμενες ματιές που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton 7-8-9 Ιανουαρίου 2017.


Οι εισηγήσεις των επιστημόνων και οι παρεμβάσεις των συναδέλφων εκπαιδευτών κράτησαν σε υψηλό επίπεδο το ενδιαφέρον και τον προβληματισμό για το μέλλον του ανθρώπου στις σύγχρονες πόλεις και την συμμετοχή του στην ΚτΚ, τόσο ως πεζός και ως ποδηλάτης, αλλά και ως οδηγός συμβατικών και ημιαυτόνομων οχημάτων.

Ο προβληματισμός για την Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα, τα αυτόνομα οχήματα καθώς και οι επιπτώσεις τους στην καθημερινότητα μας ήταν έκδηλος καθ’ όλη την διάρκεια του 3ημέρου.

Ζητούμενο για το μέλλον της Κοινωνίας της Κυκλοφορίας είναι Η ΠΟΛΗ και μέσα σε αυτήν, ο ρόλος των εκπαιδευτών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής στα νέα δεδομένα μιας νέας εποχής.

Το Διεπιστημονικό 3ήμερο ανέδειξε τις σημαντικές προκλήσεις που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε και ένα στοίχημα για το μέλλον.

Η Άδεια Οδήγησης όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα δεν θα υπάρχει στην ΚτΚ του αύριο. Θα παραδώσει την θέση της στην Άδεια Μετακίνησης! Εδώ είναι η μεγάλη πρόκληση και το μεγάλο στοίχημα για όλους!

Αποχαιρετώντας αυτό το διεπιστημονικό 3ήμερο και με την υπόσχεση το επόμενο να πάρει δυναμικά την σκυτάλη, "Ευχαριστούμε" όλους εσάς που συμμετείχατε στην προσπάθειά μας με οποιονδήποτε τρόπο!

Η συμμετοχή σας από κάθε σημείο της Χώρας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και το ενδιαφέρον ήταν πραγματικά συγκινητικό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για την παρουσία και την στήριξή σας στον Πανελλήνιο Σύλλογο Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την Γεν. Γραμματέα Μεταφορών κ. Πέτη Πέρκα, για την συμμετοχή και την ολιστική της τοποθέτηση σε σχέση με την αυριανή ΚτΚ.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ και το τμήμα Οδικής Ασφάλεια του ΕΜΠ όπως επίσης και στους εισηγητές από τον

Δημόκριτο, την Ιατρική Σχολή, το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ το Παν. Πατρών, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών Οχημάτων, τις Μαμάδες στο Δρόμο καθώς και όλο το Δ.Σ. και όλους τους αφανείς φίλους και μέλη του συλλόγου που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το πραγματικά γεμάτο και συμπαγές 3ήμερο!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα καλύτερα έρχονται..!

Με τιμή για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος: Άρης Ζωγράφος
Ο Γ. Γραμματέας: Λευτέρης Μιχελάκης