Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

4ο Enduro Festival Μεγάρων

4ο Enduro Festival Μεγάρων
4ο Enduro Festival Μεγάρων
Η ΜΟτοσυκλετιστική ΛΕσχη Μεγάρων (ENTOURING MOTOCLUB) διοργανώνει το 4ο enduro festival Μεγάρων την κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017.

Κανονισμός

Σημείο εκκίνησης του festival είναι η παραλία αλεποχωρίου
N 37 58.518
E 023 20.178

Θα υπάρχει σηματοδότηση με σήματα enduro απο τις εξοδους των εθνικών οδών στη πόλη των Μεγάρων μέχρι το χώρο της εκκίνησης.

Ώρα εκκίνησης απο τις 09:00 εως τις 10:30

Για επικοινωνια με τη λέσχη και οποιαδήποτε διευκρίνηση
email:mole.megarwn@yahoo.com
FACEBOOK:Mολεμ μεγάρων
τηλ.:6974606334(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
6974754146(ΧΡΗΣΤΟΣ)

Στο σημείο της εκκίνησης θα υπάρχουν εκθεσιακά περίπτερα απο τις κορυφαίες εταιρείες του χωρου καθώς επίσης και καντίνα με αναψυκτικα,νερά,σουβλάκια κα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Οι συμμετοχές θα συμπληρώνονται επι τόπου στη γραμματεία
της οργάνωσης.Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15 ευρω και περιλαμβάνει και αναμνηστικό για κάθε συμμετέχοντα.Σε κάθε αναβάτη θα δίνονται επίσης 2 αυτοκόλλητα(ένα για τη μοτοσυκλέτα και ενα για το μπιτόνι ανεφοδιασμού) και χαρτάκι με τηλέφωνα της οργάνωσης σε περίπτωση ανάγκης.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Η διαδρομή θα είναι 65-75 χλμ., ανάλογα με τη κρίση της οργάνωσης,με βάση τις καιρικές συνθήκες στη περιοχή την εβδομάδα πριν το event,με ανεφοδιασμό στο μέσο περίπου της διαδρομής,με ευθύνη της οργάνωσης.Η σήμανση θα γίνει με πορτοκαλί κορδέλες ΚΤΜ και κόκκινες ufo και σήματα enduro τα οποία θα υποδεικνυουν
1 σωστή πορεία
2 λάθος πορεία
3 στοπ
4 προσοχή κίνδυνος
5 στροφή αριστερά
6 στροφή δεξιά
Αναλυτικη επεξήγηση των σημάτων θα γίνεται στο χώρο της εκκίνησης.Επίσης θα υπάρχουν pro κομμάτια για όσους το επιθυμούν,καθώς και εξόδοι διαφυγής προς το σημείο εκκίνησης για όσους για οποιοδήποτε λόγο αδυνατουν να συνεχίσουν τη διαδρομή.

ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
Για να συμμετάσχει κάποιος στο enduro festival είναι απαραίτητο να διαθέτει τα απαραίτητα μέσα προστασίας για τη προσωπική του ασφάλεια(κράνος,μπότες,θώρακας,επιγονατίδες,επιαγκωνίδες).Η μοτοσυκλέτα του επίσης θα πρέπει να είναι σε καλή κατασταση(λάστιχα,φρένα,στερεωμένα πλαστικα κτλ.)Επίσης κάθε αναβάτης θα πρέπει να έχει μαζι του νερό και βασικά εργαλεία για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας του.Απαραίτητο είναι επίσης το μπιτόνι ανεφοδιασμού,το οποίο θα παραδίδει στην οργάνωση η οποία ειναι υπεύθυνη για τη μεταφορά τους στο σημείο ανεφοδιασμού.