Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Continental «Συμβάλλει ασφαλώς» στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Continental «Συμβάλλει ασφαλώς» στο «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Continental «Συμβάλλει ασφαλώς» στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τη σημασία της εταιρικής ευθύνης για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών στην Ελλάδα, προωθεί η εταιρεία ελαστικών Continental, μέσω δράσεων του προγράμματος «Συμβάλλω ασφαλώς», το οποίο επενδύει στις αξίες της ασφαλούς οδικής μετακίνησης και της ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς. Αφοσιωμένη στη διάθεση καινοτόμων προϊόντων, η Continental αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής ομάδων τού πληθυσμού που διαβιούν στη χώρα μας και βρίσκονται σε ανάγκη.


Εδώ και 4 χρόνια, η Continental στηρίζει αδιάλειπτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καλύπτοντας, απολύτως δωρεάν, τις ανάγκες των οχημάτων τού Οργανισμού σε ελαστικά, ώστε παιδιά και εργαζόμενοι να απολαμβάνουν ασφαλείς μεταφορές, κατά τις μετακινήσεις τους.

«Το Χαμόγελο του παιδιού» είναι εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους. Η δράση του περιλαμβάνει τη φιλοξενία παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο, την τηλεφωνική υποστήριξή τους, προγράμματα συμβουλευτικής και κοινωνικής ένταξης και την ενίσχυση οικογενειών που τελούν σε ένδεια.

Από το 2012, το σύνολο των οχημάτων του στόλου τους του «Χαμόγελου του Παιδιού» (επιβατικά, ασθενοφόρα, μικρά λεωφορεία, βαν) καλύπτεται άμεσα και πλήρως, σε κάθε ανάγκη που αφορά σε αντικατάσταση φθαρμένων ελαστικών και τοποθέτηση νέων, μέσω του πανελλαδικού δικτύου αντιπροσώπων της εταιρείας EMA A.E. και των προϊόντων που αυτό διακινεί (Continental, Uniroyal, Barum, Viking, General Tire, Fit & Go).

Με πωλήσεις περίπου €39.2 δις, το 2015, η Continental είναι ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές προϊόντων αυτοκίνησης παγκόσμια. Ως προμηθευτής συστημάτων πέδησης, συστημάτων και εξαρτημάτων μετάδοσης κίνησης, πλαισίων, οργάνων αυτοκινήτου, συστημάτων ψυχαγωγίας και πληροφόρησης, ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, ελαστικών και ελαστομερών υλικών, η Continental συνεισφέρει στην ενίσχυση των συνθηκών οδηγικής ασφάλειας και της προστασίας του παγκόσμιου κλίματος. Η Continental είναι επίσης εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα της αυτοματοποιημένης δικτυακής επικοινωνίας στην αυτοκίνηση. Η Continental απασχολεί περισσότερους από 218.000 εργαζόμενους σε 55 χώρες.