Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

AUTOBEST Gala: Διακρίσεις για Opel Group και Ampera-e

AUTOBEST Gala: Διακρίσεις για Opel Group και Ampera-e
AUTOBEST Gala: Διακρίσεις για Opel Group και Ampera-e
Ο Ulrich Schumacher, Αντιπρόεδρος Ανθρωπίνων Πόρων (HR) & Διευθυντής Προσωπικού παρέλαβε δύο διεθνή βραβεία εκ μέρους του Opel Group GmbH. Στο 16ο AUTOBEST Gala στη Λισαβόνα, βραβεύτηκαν το πρωτοποριακό ηλεκτρικό Ampera-e και η ισχυρή ηγεσία του Opel Group.


Εκπρόσωποι του Ειδικού Τύπου από 31 Ευρωπαϊκές χώρες απένειμαν στο Ampera-e το βραβείο ECOBEST 2016. Με αυτονομία πάνω από 500 km (ηλεκτρική αυτονομία μετρημένη σύμφωνα με το Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης σε km: > 500 km, προκαταρτική τιμή), το Ampera-e αποτελεί την “κατάλληλη απάντηση στις προκλήσεις της μελλοντικής ηλεκτρικής μετακίνησης”, κατά την άποψη της επιτροπής. Η φιλοσοφία της Opel, “Η Γλυπτική Τέχνη Συναντά τη Γερμανική Ακρίβεια”, έδειξε ότι εφαρμόζεται και στην ίδια την εταιρεία, πέρα από τα προϊόντα της. Έτσι, το Opel Group επικράτησε του ανταγωνισμού και απέσπασε ένα βραβείο COMPANYBEST 2016.

«Το COMPANYBEST είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών μιας πολύ ικανής ομάδας της Opel. Ξεκινήσαμε να ανακαλύπτουμε εκ νέου τις δυνατότητές μας. Οι 37.000 εργαζόμενοί μας στην Ευρώπη κάνουν τη διαφορά. Και με το ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας Ampera-e, η Opel φέρνει την επανάσταση στην ηλεκτρική μετακίνηση στην Ευρώπη. Η κριτική επιτροπή αναγνώρισε ότι με αυτονομία πάνω από 500 km υπερτερεί των ανταγωνιστικών μοντέλων που κυκλοφορούν σήμερα και κάνει την ηλεκτρική μετακίνηση απόλυτα εφικτή σε καθημερινή χρήση», δήλωσε ο Schumacher παραλαμβάνοντας τα βραβεία στη Λισαβόνα.