Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Αλλαγές προσωπικού στη Σχεδιαστική Ομάδα του BMW Group

Μόναχο . Το BMW Group παρουσίασε τη νέα σχεδιαστική ομάδα υπό τον Chief Designer Adrian van Hooydonk. Ο Jozef Kabaň γίνεται υπεύθυνος σχεδίασης των βασικών μοντέλων BMW, ενώ ο Domagoj Dukec θα ηγηθεί της αντίστοιχης ομάδας για τα οχήματα BMW i και BMW M.


Ο Jozef Kabaň, 44, από τη Σλοβακία, προσχωρεί στη σχεδιαστική ομάδα του BMW Group έχοντας προηγουμένως εργαστεί σε διάφορες θέσεις στο Volkswagen Group. Ο Domagoj Dukec, 41, υπηρετεί το BMW Group από το 2010, μεταξύ άλλων, ως υπεύθυνος εξωτερικής σχεδίασης στη μάρκα BMW και πιο πρόσφατα στη BMW i design.

«Η σχεδιαστική ομάδα του BMW Group ενισχύεται τρομερά και ανυπομονώ γι’ αυτό», δήλωσε ο Adrian van Hooydonk. «Τόσο ο Jozef Kabaň όσο και ο Domagoj Dukec φέρνουν την εμπειρία, το ταλέντο και το όραμα που χρειαζόμαστε για τη μελλοντική σχεδιαστική μας κατεύθυνση».

Ο Karim Habib, ο οποίος ήταν υπεύθυνος σχεδίασης της μάρκας BMW, είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την εταιρεία. «Ασφαλώς σεβόμαστε την απόφαση του Karim Habib και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις νέες του επιχειρηματικές προσπάθειες», πρόσθεσε ο Adrian van Hooydonk.