Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Eclipse Cross είναι η ονομασία του νέου Compact SUV της Mitsubishi Motors

Eclipse Cross είναι η ονομασία του νέου Compact SUV της  Mitsubishi Motors 
Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ανακοίνωσε το όνομα Eclipse Cross για το νέο της συμπαγές compact SUV, που θα παρουσιαστεί στην 87η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, 7 – 19 Μαρτίου, 2017.

Το Eclipse παίρνει το όνομά του από το δημοφιλές coupe της MMC που παρουσιάστηκε στην Αμερικανική αγορά το 1989, ενώ το Cross είναι συντομογραφία του crossover.
Η λέξη Eclipse χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα αστρονομικό φαινόμενο, την έκλειψη. Ο συνδυασμών των κομψών γραμμών ενός coupe με την ελευθερία κίνησης ενός SUV χαρίζει στο Eclipse Cross μία όμορφη δυναμική φόρμα, εξίσου συναρπαστική με το ‘διαμαντένιο δαχτυλίδι’ που είναι ορατό στην αρχή και το τέλος μιας ολικής έκλειψης ηλίου. Το κατακόκκινο χρώμα του αμαξώματος - αποκλειστικό για το μοντέλο - αντανακλάται και στο όνομα, και παραπέμπει στη διάχυτη λάμψη κατά την κορύφωση της ολικής έκλειψης ηλίου.

Η MMC έχει δημιουργήσει έναν ειδικό ιστότοπο στην παρακάτω διεύθυνση URL με πληροφορίες για τη συμμετοχή της στην 87η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης: http://www.mitsubishi-motors.com/en/events/motorshow/2017/gms2017/
Η Mitsubishi Motors Corporation θα δώσει συνέντευξη τύπου την Τρίτη 7 Μάρτιου στις 11:15 π.μ., ενώ η Έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό από 9 – 19 Μαρτίου.