Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Προσφορές για τα νέα Renault Clio με προνομιακές τιμές που ξεκινούν από τα 10.990 ευρώ

Προσφορές για τα νέα Renault Clio με με προνομιακές τιμές που ξεκινούν από τα 10.990 ευρώ
Η γκάμα των νέων Renault Clio και Clio Sport Toure (μέχρι το τέλος Μαρτίου) θα διατίθεται με προνομιακές τιμές που ξεκινούν από τα 10.990 ευρώ.


Διατηρώντας την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Ευρώπη στο B segment με τα Clio/Clio Sport Tourer και Captur, η Renault έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της σχολή, με μοντέλα που διακρίνονται για τη δυναμική τους εμφάνιση, τις εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας, την οδηγική αίσθηση, αλλά και την πρακτικότητα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, με δυνατότητες που συναντά κανείς σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Τα νέα Clio και Clio Sport Tourer, διαθέτοντας εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης όπως φώτα τεχνολογίας full LED, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος Easy Park Assist, καθώς και το σύστημα multimedia R-LINK, προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης.

Σε αυτό συμβάλλουν και οι νέοι κινητήρες βενζίνης και diesel της φίρμας, οι οποίοι προσφέρουν υψηλή απόδοση και παράλληλα χαμηλή κατανάλωση, μειωμένες εκπομπές ρύπων (όλες οι εκδόσεις diesel με μηχανικό κιβώτιο απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας), αλλά και μικρό κόστος συντήρησης.

Μέχρι το τέλος Μαρτίου η Renault προσφέρει το σύνολο της γκάμας των νέων Clio με προνομιακά πακέτα προσφορών και τιμές που ξεκινούν από τα 10.990 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για την πραγματοποίηση test drive του νέου μοντέλου, το αγοραστικό κοινό μπορεί να απευθυνθεί στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων της μάρκας στη διεύθυνση renault.com.gr/dealerlocatorTool.html.
Πηγή: Newsbeast