Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

To BMW Group επιβεβαιώνει πρόσθετη παραγωγή της BMW X1 στο VDL Nedcar

To BMW Group επιβεβαιώνει πρόσθετη παραγωγή της BMW X1 στο VDL Nedcar
Από τον Αύγουστο του 2017, θα ξεκινήσει η παραγωγή της BMW X1 στο VDL Nedcar στο Born (Ολλανδία), σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των BMW Group και VDL Group.
Το VDL Nedcar θα μοιραστεί την παραγωγή της BMW X1 για την παγκόσμια αγορά με το εργοστάσιο του BMW Group στο Regensburg. Στο VDL Nedcar κατασκευάζονται τρία μοντέλα MINI από το 2014. Η BMW X1 θα είναι το τέταρτο μοντέλο του Ομίλου που θα συναρμολογείται στις γραμμές παραγωγής του VDL Nedcar.

Η ισχυρή παγκόσμια ζήτηση για την BMW X1 απαιτεί πρόσθετη δυναμικότητα παραγωγής που θα συμπληρώσει αυτή του εργοστασίου του Regensburg, όπου η δεύτερη γενιά αυτού του επιτυχημένου μοντέλου κατασκευάζεται από τον Ιούλιο του 2015. Με οκτώ διαφορετικά μοντέλα να κατασκευάζονται σε μία γραμμή παραγωγής, οι όγκοι παραγωγής στο Εργοστάσιο του Regensburg έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Κατά συνέπεια, το εργοστάσιο θα μοιραστεί την παραγωγή της BMW X1 με το VDL Nedcar. Ωστόσο, σε επίπεδο κύκλου ζωής, ο κύριος όγκος παραγωγής της BMW X1 θα παραμείνει στο Regensburg.

Οι μονάδες παραγωγής των Regensburg και VDL Nedcar συνεργάζονται με επιτυχία από τις αρχές του 2014. Το VDL Nedcar έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας και είναι έμπιστος και αξιόπιστος εταίρος του δικτύου παραγωγής του BMW Group. Η εμπλοκή του VDL Nedcar ως υπεργολάβου παραγωγής του προσφέρει την ευελιξία να απαντά γρήγορα στη ζήτηση της αγοράς για τη BMW X1.

Ο Peter Haug, Διευθυντής Marketing του BMW Group Ολλανδίας δήλωσε: «Στην Ολλανδία, η ζήτηση για τα μοντέλα BMW X είναι πολύ ισχυρή, κυρίως για την BMW X1. Πέρσι, συνολικά ταξινομήθηκαν 1.946 μονάδες: το καλύτερο αποτέλεσμα πωλήσεων από το 2009 που λανσαρίστηκε η πρώτη γενιά. Το 2016, το 62,2% των μοντέλων X που πουλήθηκαν στην Ολλανδία (3.131 συνολικά) ήταν BMW X1, μία στις έξι BMW ήταν BMW X1».

Ισχυρή Συνεργασία.

Από το 2014, το VDL Nedcar έχει κατασκευάσει διάφορα μοντέλα MINI, ξεκινώντας με το τρίθυρο MINI, υποστηρίζοντας την παραγωγή του Εργοστασίου του BMW Group στην Οξφόρδη. Το δεύτερο μοντέλο, MINI Cabrio, κατασκευάζεται αποκλειστικά στο Born. Στις 2 Νοεμβρίου 2016, το VDL Nedcar ξεκίνησε επίσης την αποκλειστική παραγωγή του νέου MINI Countryman. Το Μάρτιο του 2017, το VDL Nedcar θα ξεκινήσει την παραγωγή του νέου MINI Cooper S E Countryman ALL4, του πρώτου plug-in υβριδικού της MINI, και του σπορ MINI John Cooper Works Countryman με 170 kW (231 hp).

Τα μοντέλα BMW X δημοφιλή σε όλο τον κόσμο.

Το 2016, η BMW πούλησε συνολικά 2.003.359 οχήματα (αύξηση 5,2% συγκριτικά με το 2015), από τα οποία 644.922 ήταν μοντέλα X (αύξηση 22,3% συγκριτικά με το 2015). Μία στις τρεις BMW που πουλήθηκαν το 2016 ήταν της οικογένειας X.