Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το αυτοκίνητο της χρονιάς του 2017, νέο CITROEN C3 αποκλειστικά στην AUTECO

Το αυτοκίνητο της χρονιάς του 2017, νέο CITROEN C3 αποκλειστικά στην AUTECO
Η ελληνική εταιρία με τα μεγαλύτερα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ σε Αθήνα – Πειραιά Θεσσαλονίκη.


Τα ΚΤΕΟ της AUTECO, μέλος του ομίλου J&P-Άβαξ, λειτουργούν σε πολύ κεντρικά σημεία με εύκολη πρόσβαση, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 6 γραμμών ελέγχων Αυτοκινήτων, Μοτοσικλετών και Ελαφρών φορτηγών έως 3,5τ., με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και το Σάββατο. Διαθέτει επίσης άνετους χώρους αναμονής, απ’ όπου μπορείς να παρακολουθείς ζωντανά διαδικασίες αξιόπιστων ελέγχων του οχήματος σου, να απολαμβάνεις παράλληλα café, σύνδεση Wi-Fi και να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.
Συμπληρώνοντας παραπάνω από 1.000.000 τεχνικούς ελέγχους από την έναρξη λειτουργίας της, η AUTECO έχει μάθει να πρωτοπορεί και να σου προσφέρει μοναδικά προνόμια με σημείο βάσης τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, την άψογη εξυπηρέτηση και τους αξιόπιστους τεχνικούς ελέγχους των οχημάτων.

Γιορτάζοντας λοιπόν η AUTECO την εμπιστοσύνη άνω του ενός εκατομμυρίου ιδιοκτητών οχημάτων που την επισκέφθηκαν τα τελευταία χρόνια, από την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 και για δύο μήνες θα φιλοξενεί στο κατάστημά της στη Λεωφόρο Αθηνών 107 το νέο CITROEN C3 ,βραβευμένο ως αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2017.Έλα κι εσύ να το δεις από κοντά .Συνδύασε τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός σου με αυτή την εμπειρία και φωτογραφίσου μαζί με το CAR OF THE YEAR 2017.

Η AUTECO αποδεικνύει έμπρακτα ότι αποτελεί ευχάριστη εμπειρία για όλους τους οδηγούς που αναζητούν έλεγχο ΚΤΕΟ για τα οχήματά τους .Η AUTECO υπόσχεται παράλληλα ότι θα συνεχίσει να εξελίσσει τις υπηρεσίες της με σκοπό την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση, την προάσπιση της ασφάλειας του περιβάλλοντος διαβίωσης όλων και την σημαντική εξοικονόμηση κόστους για τους οδηγούς και τα οχήματά τους .Για έλεγχο ΚΤΕΟ καλέστε τώρα στο 10.20.30 (όλο το 24ωρο – 7 ημέρες την εβδομάδα), εξασφαλίστε το ραντεβού σας , ζήστε την εμπειρία εξυπηρέτησης AUTECO αποφύγετε ταλαιπωρίες και βγείτε κερδισμένοι. Στην AUTECO γίνονται δεκτές πληρωμές με πιστωτική κάρτα και σε άτοκες δόσεις.

Τα ΚΤΕΟ της AUTECO θα τα βρείτε στις εξής διευθύνσεις:
1. Λεωφόρος Αθηνών 107 (παλαιά Λεωφ. Καβάλας), T.K. 104 47, Αθήνα.
2. Λεωφόρος Κηφισού 88 (Έξοδος από οδό Πειραιώς προς Λαμία), Τ.Κ. 183 46, Μοσχάτο-Πειραιάς.
3. Αγ. Αναστασίας 13, (δίπλα στο Mediterranean Cosmos και στο Magic Park), Τ.Κ. 570 01, Πυλαία,Θεσσαλονίκη.