Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

87ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης: Συνέντευξη Τύπου Opel στις 7 Μαρτίου, 11.00 π.μ. μέσω Livestream

87ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης: Συνέντευξη Τύπου Opel στις 7 Μαρτίου, 11.00 π.μ. μέσω Livestream
Παγκόσμια πρεμιέρα των Opel Insignia Grand Sport και Sports Tourer, online

Η Opel ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα των νέων Insignia Grand Sport και Sports Tourer στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Ο CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann και η ομάδα του καλούν όλους τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη τύπου της Opel στο περίπτερο της μάρκας (2231), hall 2 στις 7 Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ.

Οι δημοσιογράφοι που θα παρευρεθούν στη συνέντευξη τύπου ή θα την παρακολουθήσουν μέσω livestream, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση με θέματα όπως το νέο Insignia, το Crossland X crossover και το νέο πρόγραμμα Opel Exclusive, που προσφέρει απεριόριστες χρωματικές επιλογές και πρόσθετες ευκαιρίες εξατομίκευσης.

LIVE STREAMING LINK: Συνέντευξη Τύπου Opel στις 7 Μαρτίου, 11.00 π.μ. μέσω Livestream:Μετά τη ζωντανή μετάδοση στα media site της Opel, η συνέντευξη τύπου θα διατίθεται μέσω της πλατφόρμας GOMEX Newsroom και μέσω δορυφορικής σύνδεσης.

Όσοι εκπρόσωποι Τύπου επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συζήτηση σχετικά με την Opel στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορούν να συνδεθούν με την ομάδα επικοινωνίας του Opel Group μέσω των @OpelGroup και με τον CEO Neumann μέσω του @KT_Neumann. Επίσης μπορούν να παρακολουθούν τα hashtags #OpelMovesGeneva, #Insignia και #Crossland X.