Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Τροχαίο Πόρσε: Τα ευρήματα από τον προφυλακτήρα αλλάζουν τα δεδομένα

ατύχημα πόρσε
Τροχαίο Πόρσε: Τα ευρήματα από τον προφυλακτήρα αλλάζουν τα δεδομένα
Νέα δεδομένα με κομμάτια προφυλακτήρα που βρέθηκαν περίπου 100 μέτρα πριν το σημείο της φοβερής σύγκρουσης με τέσσερις νεκρούς θα μπουν στο μικροσκόπιο των πραγματογνώμων που ερευνούν το δυστύχημα σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.


Οι ειδικοί θα προσπαθήσουν αρχικά να εξακριβώσουν το κατά πόσο τα κομμάτια αυτά ανήκουν στην Porche του 24χρονου, που συγκρούστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με αυτοκίνητο οικογένειας στο οποίο επέβαινε 33χρονη με το 3χρονο παιδί της. Σε περίπτωση που επαληθευτεί ότι τα κομμάτια ανήκουν στην Porsche, τότε θα ενισχυθεί το σενάριο για κλατάρισμα ελαστικού περίπου 100-150 μέτρα πριν το σημείο της τραγωδίας.

Το κλατάρισμα, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, μπορεί να οφείλεται είτε στην παλαιότητα των ελαστικών –κατά πληροφορίες πρόκειται για ελαστικά του 2006- είτε στο γεγονός ότι επρόκειτο για χειμερινά ελαστικά, που είναι παντελώς ακατάλληλα για ανάπτυξη τόσο μεγάλων ταχυτήτων. Όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι ο 24χρονος οδηγός είχε αναπτύξει κατά τη διάρκεια της διαδρομής του ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 200 χιλιόμετρα την ώρα.
Πηγή: News.gr