Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Νέα εταιρική σελίδα για τη μάρκα John Cooper Works. Εκτενώς ανασχεδιασμένη με προϊοντικές παρουσιάσεις 360° και συναρπαστικό περιεχόμενο

Νέα εταιρική σελίδα για τη μάρκα John Cooper Works
Νέα εταιρική σελίδα για τη μάρκα John Cooper Works
Η John Cooper Works, η συναρπαστική μάρκα υψηλών επιδόσεων της ιστορικής, Βρετανικής MINI, απέκτησε μία πλήρως ανασχεδιασμένη ιστοσελίδα.
Η νέα εταιρική σελίδα διατηρεί το δικό της ξεχωριστό χώρο στο mini.com και απευθύνεται στους λάτρεις των υψηλών επιδόσεων, του αγωνιστικού χαρακτήρα και της διασκεδαστικής οδήγησης, καθώς και της χαρακτηριστικής αίσθησης go-kart η οποία είναι συνυφασμένη με τη μάρκα. Ολοκληρώνοντας τη γκάμα της με το νέο MINI John Cooper Works Countryman, η μάρκα αποκτά ταυτόχρονα μία online πλατφόρμα αντάξια του κύρους της.

Με εντυπωσιακά γραφικά, συναρπαστικό περιεχόμενο και καινοτόμα χαρακτηριστικά της, η νέα σελίδα της John Cooper Works διαθέτει μία μοντέρνα, επίκαιρη πλατφόρμα που της χαρίζει τη δυναμική εικόνα που της αρμόζει. Η σελίδα εστιάζει κυρίως στα τέσσερα μοναδικά μοντέλα John Cooper Works, τα οποία ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να γνωρίσει με αυθεντικό τρόπο.

Ο νέος ιστότοπος διαθέτει ποικίλο συναρπαστικό περιεχόμενο: ένα slideshow με ιστορικές φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η μακρά ιστορία της John Cooper Works στους αγώνες και βέβαια ο πρωτοπόρος John Cooper, καθώς και οι θρυλικές επιτυχίες του κλασικού Mini στους αγώνες ράλι. Σε ειδικά info box υπάρχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον εξοπλισμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη σχεδιαστική γλώσσα της γκάμας μοντέλων John Cooper Works.

Ξεχωριστό στοιχείο της σελίδας είναι το βίντεο του 3-θυρου MINI John Cooper Works ενώ κινείται μέσα στο περίφημο τούνελ στις όχθες της λίμνης Garda στην Ιταλία – ζωντανεύοντας το θαυμάσιο ήχο του κινητήρα, ο οποίος αποτελεί κομμάτι του μοναδικού χαρακτήρα των μοντέλων John Cooper Works.

Η 360° απεικόνιση του εσωτερικού επιτρέπει στους επισκέπτες της εταιρικής σελίδας να απολαύσουν από μέσα όλα τα μοντέλα John Cooper Works και να εστιάσουν στην παραμικρή λεπτομέρεια. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να προσθέσουν στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού, όπως τα σπορ καθίσματα και το δερμάτινο τιμόνι των John Cooper Works.

«Με το λανσάρισμα της νέας εταιρικής σελίδας, θέλαμε να δείξουμε τι σημαίνει John Cooper Works: γνήσιος ενθουσιασμός για την αγωνιστική αίσθηση και αγωνιστική τεχνογνωσία που πηγάζει από μία μακρά παράδοση», εξηγεί ο Steve Ambeau, επικεφαλής του MINI Digital Marketing.

Η εταιρία που ανέλαβε τη δημιουργία της εταιρικής σελίδας ήταν η TRACK με έδρα το Αμβούργο.