Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

BMW Motorrad εξοπλισμός Αναβάτη 2017

BMW Motorrad εξοπλισμός Αναβάτη 2017
Αποτελεί πλέον παράδοση για τους φίλους των Μοτοσικλετών BMW να έχουν μία πρώτης τάξεως συλλογή εξοπλισμού στο ξεκίνημα κάθε χρονιάς.
Κάθε μοτοσικλετιστής έχει πολλούς λόγους να εξερευνήσει την γκάμα Εξοπλισμού Αναβάτη της BMW Motorrad για το 2017, καθώς περιλαμβάνει νέα προϊόντα που υιοθετούν την τελευταία λέξη της μόδας και – δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια – βασίζονται στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για την προστασία του αναβάτη. Οι βελτιώσεις και οι αναβαθμίσεις δημοφιλών και ήδη καθιερωμένων προϊόντων συμπληρώνουν τον κατάλογο εξοπλισμού αναβάτη της BMW Motorrad για το 2017.

Με το System 7 Carbon, η BMW Motorrad παρουσιάζει την ιδέα ενός full face κράνους που μπορεί να μετατραπεί σε ένα jet σε δευτερόλεπτα χωρίς τη χρήση εργαλείων. Αυτό το νέο προϊόν γίνεται πλέον σημείο αναφοράς στους τομείς της ασφάλειας, της αεροδυναμικής και της ευχρηστίας. Σχεδιασμένο για να συνδυάζεται με το συγκεκριμένο κράνος, το νέο Σύστημα Επικοινωνίας BMW διαθέτει τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένη για την ασφάλεια και την άνεση του αναβάτη.

Η πλήρως ανασχεδιασμένη φόρμα EnduroGuard είναι μία επαγγελματική φόρμα enduro φτιαγμένη από ειδικά υλικά και διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση. Σε συνεργασία με την Schoeller Textil κατέστη δυνατή η εξέλιξη του κορυφαίου υλικού Dynatec ενώ χάρη στο ceraspace – πανίσχυρα κεραμικά σωματίδια ενσωματωμένα σε πολυμερές υλικό – η συγκεκριμένη φόρμα παρέχει απαράμιλλη ασφάλεια ακόμη και σε ακραίες συνθήκες οδήγησης. Η ειδική επίστρωση ceraspace βρίσκεται, επίσης, στα γάντια EnduroGuard gloves τα οποία ταιριάζουν ιδανικά με τη φόρμα τόσο οπτικά όσο και σε τεχνικό επίπεδο, με στόχο πάντα την ασφάλεια.

Τα μπουφάν Street AIR Dry και StreetGuard AIR συνιστούν έναν επαναστατικό συνδυασμό: πρόκειται για δύο μπουφάν τα οποία δέχονται σύστημα αερόσακου – σχεδιασμένου σε συνεργασία με την Alpinestars – το οποίο ανιχνεύει τις συνθήκες ατυχήματος και σε 85 χιλιοστά του δευτερολέπτου αναλαμβάνει την προστασία του αναβάτη χωρίς να έχει καμία σύνδεση με τη μοτοσικλέτα.

Ανάμεσα στα επτά νέα μπουφάν που βρίσκονται στη συλλογή εξοπλισμού αναβάτη της BMW Motorrad για το 2017 υπάρχει και το μπουφάν Ride quilted. Όλα τα μπουφάν είναι σχεδιασμένα ώστε να συνδυάζονται με το εσωτερικό αυτό μπουφάν με επένδυση PrimaLoft. Οι αναβάτες που θα το φορέσουν μέσα από το μπουφάν μοτοσικλέτας, θα το εκτιμήσουν για τη χρησιμότητά του στη βροχή και στο κρύο.

Πολυάριθμα προϊόντα στη νέα συλλογή σχεδιάστηκαν για την ανθηρή κοινότητα αναβατών roadster και κλασικών μοτοσικλετών. Αυτό ισχύει για τη φόρμα DarkNite premium καθώς και για τα ανθεκτικά μπουφάν DoubleR και BlackLeather, όπως και για το jean παντελόνι Ride Kevlar.

Όλα τα προϊόντα έχουν κορυφαία χρηστικότητα, εξαιρετική ποιότητα υλικών και απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής.