Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Τιμητική διάκριση για την Σπανός Α.Ε. ως καλύτερου εμπόρου BMW στην κατηγορία ‘Εξυπηρέτηση Πελατών’ για την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη

Τιμητική διάκριση για την Σπανός Α.Ε.
Τιμητική διάκριση για την Σπανός Α.Ε. 
To 2016 ήταν μία χρονιά ρεκόρ στις πωλήσεις του BMW Group με 2.367.000 παραδόσεις μοντέλων BMW, MINI και Rolls-Royce σε όλον τον κόσμο ενώ οι μοτοσικλέτες ξεπέρασαν τις 145.000 πωλήσεις παγκοσμίως.


Η BMW τιμώντας τις προσπάθειες του παγκοσμίου δικτύου εμπόρων της που ανέρχεται σε 4.000 σε 150 χώρες δημιούργησε τον θεσμό ‘Excellence in Sales’. Με τα αριστεία αυτά, το BMW Group αναγνωρίζει το σημαντικό ρόλο των εμπόρων στην επιτυχία της εταιρείας. Το πρόγραμμα επιβραβεύει τις μακροπρόθεσμες προσπάθειες του δικτύου εμπόρων στην επίτευξη νέων σημείων αναφοράς στις παγκόσμιες πωλήσεις και ενισχύει την κορυφαία θέση των εμπόρων στις εγχώριες αγορές τους.

Μεταξύ των 12 χωρών* που ανήκουν στην Περιφέρεια της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης του ΒMW Group, η Σπανός Α.Ε. βραβεύτηκε ως ο Καλύτερος Επίσημος Έμπορος ΒΜW στην κατηγορία ‘Εξυπηρέτηση Πελατών’, σε επίπεδο Sales και After Sales προσφέροντας στη χώρα μας μία διεθνή διάκριση.

*Χώρες Περιφέρειας της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης του BMW Group:

Αυστρία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κύπρος, Κροατία, Μάλτα, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία.